Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 300 RON!

Vază cristal Bohemia – unul dintre cele mai apreciate obiecte decorative

Sticla de Bohemia nu este exclusiv folosită în producerea de pahare de vin sau whisky, ci este utilizată și în crearea de vaze pentru flori. O vază cristal Bohemia este un minunat obiect decorativ și un element unic în colecția unei persoane rafinate. Cristalul de Bohemia se regăsește în variate forme pe ClassGifts, și vă invităm să vă convingeți singuri.

Vază de cristal Bohemia – o lume de poveste la ClassGifts

            Cu toții putem fi de acord că vazele de flori sunt potrivite a fi în casa fiecărei doamne care iubește cristalul la fel de mult precum florile. Astfel, cel mai potrivit vas în care să-și pună florile este o vază de cristal Bohemia oferită în dar de la soț sau de la cele mai bune prietene.

Prea puține doamne ar refuza un asemenea cadou, datorită faptului că una dintre cele mai lăudate și iubite pietre prețioase este chiar cristalul însuși. Cristalul încântă privirile prin frumusețea și eleganța lui și se potrivește de minune într-o încăpere bine luminată care să-i reflecte splendoarea.

Cristalul de Bohemia este materialul perfect pentru o vază, până și florile deschizându-se la culoare atunci când își odihnesc tulpinile într-o vază de cristal. Acestea sunt la mare căutare în rândul doamnelor și este un cadoul idilic atunci când se apropie ziua ei și sunteți în pană de idei.

Set pahare cognac – băuturi rafinate pentru cei mai rafinați domni

            Nu doar doamnele pot fi mulțumite cu o vază de cristal Bohemia, și domnii la rândul lor au nevoie de clipe de răsfăț din partea partenerelor sau a prietenilor apropiați – viziteaza sectiunea cadouri barbati de pe site. De aceea, ClassGifts vă sugerează să achiziționați pentru partener un set pahare cognac de argint pentru seri liniștite petrecute împreună.

Și din partea prietenilor celor mai buni domnii pot primi în dar un astfel de cadou. Domnii sunt în general mai deschiși spre seri petrecute alături de prieteni, cu un cognac bun și, eventual, o seară de poker sau alt eveniment cu temă specială. Un cognac de calitate face diferența.

De asemenea, un set pahare cognac conține 6 piese care poate fi utilizat la o masă în familie la un sfârșit de weekend pentru a prinde din urmă evenimentele trecute. Calitatea băuturii servite este pe măsura paharelor din care sunt savurate, astfel că paharele de argint sunt cele mai potrivite.

Vaza cristal

Pahare de cognac Sheffield – nu le poți omite din colecția ta

            Și paharele de cognac la rândul lor sunt de diferite modele și forme, iar unul dintre cele mai apreciate modele este modelul englezesc Sheffield. Prin lucrătura sa fină și modelul simplu dar rafinat, modelul Sheffield este râvnit de către colecționari și garantăm că nu trebuie să lipsească nici din colecția ta.

Senzația pe care acesta o produce atunci când este atins este de nedescris, iar cognacul rămâne netulburat și nerăbdător să fie savurat. Paharele de cognac Sheffield fac parte din colecția de obiecte decorative ale oricărui colecționar de excepție și trebuie neapărat să se afle și în colecția ta personală!

Desigur, la ClassGifts și alte modele de pahare de cognac precum modelul Klara sau Klaudie, dar modelul Sheffield este unul deosebit datorită frumuseții lui. Cognacul este o băutură de calitate și cum poate fi el servit dacă nu dintr-un set de pahare de cognac achiziționate de la noi?

Vaza cristla Bohemia

ClassGifts – obiecte decorative din argint și cristal de Bohemia pentru toate gusturile

            Prin produsele prezentate am fi bucuroși să aflăm dacă am reușit să vă captăm atenția și să vă invităm să acordați produselor noastre de lux o șansă. Calitatea vine pe aceeași poziție cu satisfacția clienților noștri, iar opinia dumneavoastră legată de noi și de produsele noastre este extrem de importantă.

Pentru zilele în care doriți să oferiți daruri prietenei și nu știți ce anume i-ar plăcea, ClassGifts vă sugerează o frumoasă vază cristal Bohemia. Dacă nu știți ce anume l-ar mulțumi pe partener, tot ClassGifts vă încurajează să-i oferiți în dar un set de pahare de cognac din cristal.

ClassGifts îți înțelege nevoile și dorințele și din acest motiv dorim să îți facem experiența shopping-ului fizic și online cât mai plăcută și accesibilă. Produsele noastre din argint și din cristal așteaptă nerăbdătoare să facă parte din colecția ta de obiecte decorative, iar întrebarea care rămâne este: ce mai aștepți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 300 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania