Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 300 RON!

Garantia produselor

2 ani Garantie de conformitate.

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.

Garantia se acorda conform prevederilor Legii 449/2003 precum si a celorlalte acte normative incidente in materie: HG 457/2003 – republicata, HG 982/2007, fara a fi limitativ prevazute. Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii. Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit, la sediul unuia dintre prestatorii autorizati si agreati de firma noastra.

Urmatoarele situatii duc la scoaterea produselor din garantie: interventii sau reparatii executate de persoane neautorizate; nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, instalare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in documentatia ce insoteste produsul sau in conditii ce contravin standardelor tehnice din Romania.

Pentru a se dispune de garantie, trebuie sa se faca dovada achizitiei prin bon de casa sau factura si de asemenea, este nevoie si de ambalajul original al produsului.

Aceasta garantie nu acopera uzura normala si/sau daunele provocate de pierdere, furt, utilizare improprie, accidente, manipulare neglijenta, socuri termice, mecanice sau de alta natura, imersie de lichide. De asemenea garantia nu acopera daunele provocate de umezeala sau apa.

Orice modificare adusa produselor incluzand adaugarea, indepartarea si/sau inlocuirea de parti componente de catre o persoana neautorizata va duce la pierderea garantiei.

Lucrarile de servisare sau de reparatii pentru produs precum si indepartarea sigiliilor vor duce de asemenea la pierderea garantiei.

IMPORTANT !!!

Compozitia, instructiunile de curatare si intretinere, conditiile de utilizare precum si restrictiile aplicabile produsului dvs. se gasesc pe ambalaj, pe eticheta sau in manualul de utilizare al acestuia sau pe site-ul producatorului/comerciantului. Aceste informatii sunt specifice produsului dvs. si este obligatorie consultarea lor.

Va rugam sa respectati instructiunile de intretinere, ambalare si utilizare corespunzatoare produsului achizitionat, instructiunile mentionate in documentele insotitoare ale acestuia. In situatia nerespectarii acestora (a instructiunilor de intretinere, ambalare si utilizare) se pierd toate drepturile generale de garantie.

In cazul produselor de sticla, cristal, argint, metal, argintate sau tratate cu lacuri/vopseluri de protectie folosirea de substante corozive sau abrazive pentru curatirea lor este interzisa. Curatirea produselor se face prin stergerea usoara cu o carpa moale din bumbac.

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 300 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania

× Discuta cu noi