Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 300 RON!

Cum cumpar?

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic sau prin email.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, din meniul din partea dreapta cu toate categoriile si subcategoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi. 

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

  • Metoda de livrare (Livrare prin Curier rapid 20 lei sau Ridicare personala din depozit in Bucuresti Gratuit). NU PERCEPEM COSTURI DE MANIPULARE
  • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
  • Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (NUMERAR la livrarea coletului, prin CARD sau prin transfer bancar). Plata in numerar are un cost de livrare ce se evidentiaza la finalizarea comenzii. Plata cu cardul nu are cost suplimentar. Recomandam plata prin card(online) sau transfer bancar. Aceste metode nu au cost suplimentar.


Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact. 

Comanda telefonica
Telefonand la 0733540619 un agent de vanzari va va prelua comanda. 

Comanda prin email
Puteti trimite comanda dumneavostra pe email la eshop (at) ClassGifts . ro :
 

  • Metoda de livrare (Livrare prin Curier rapid 20 lei sau Ridicare personala din depozit in Bucuresti Gratuit)
  • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
  • Precizati produsele dorite: Denumirea produsului, Codul de produs sau link-ul produsului.


Nu exista valoare minima pentru o comanda.

Pentru comenzile cu valoarea mai mare de 300 lei transportul este GRATUIT!

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 300 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania