Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 300 RON!

cadouri ziua de nastere

Idei cadouri pentru zi de naștere

Știm, ziua aceea importantă din viața partenerului, tatălui, mamei, surorii se apropie cu pași repezi. Ești mult prea ocupat să vizitezi un magazin fizic pentru a cere o îndrumare, câteva idei de cadouri zi de naștere? De când cu magazinele online, nu mai trebuie să te deplasezi fizic într-un shop.

Este mult mai ușor să intri pe ClassGifts și să alegi de aici cadoul perfect pentru viitorul sărbătorit. Poate fi vorba despre un cadou simplu sau despre un cadou complex, care să impresioneze. Fiind un shop divers, ai o mulțime de produse din care poți alege.

Nu trebuie să achiziționezi doar un produs. Dacă ești de părere că partenerul se mulțumește doar cu daruri complexe, optează pentru ceva mai mult. Ia în calcul achiziția mai multor produse. Pot fi chiar din argint sau de ce nu, din renumitul cristal de Bohemia.

Nu ești sigur/ă ce anume i-ar plăcea persoanei pentru care dorești să achiziționezi un cadou? Oferă-ți puțin timp și uită-te la produsele cele mai cumpărate de pe site-ul nostru. Cine știe, poate cadoul căutat este mai aproape decât te-ai fi așteptat! Sau, de ce nu, poate și cadoul tău pentru tine este aici.

Cadouri ziua de nastere pentru soț

Ei bine, chiar dacă avem o sumedenie de produse disponibile, nu-ți putem spune doar “Uită-te ți vezi ce găsești!” În acest moment, suntem mai mult decât acea prietenă bună, care vine mereu cu sfaturi de care ai nevoie.

Tocmai acesta este motivul pentru care îți vom face mici sugestii. Dacă soțul este o persoană pretențioasă, greu de mulțumit, nu desconsidera paharele din sticlă sau paharele din cristal de Bohemia. Ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă vastă de pahare.

Soțul tău iubește vinul, însă nu deține un set pahare de vin frumos? Este ocazia perfectă pentru a-i dărui ceea ce are nevoie. Nici măcar nu se va gândi că soția este atât de atentă la ceea ce își dorește.

Ai dubii cu privire la setul perfect de pahare de vin? Intervenim noi să îți prezentăm diverse seturi atât pentru vinul alb, cât și pentru vinul roșu. Pentru vinul roșu, recomandăm seturile:

 1. Set de 6 pahare pentru vinul roșu, model Kleopatra, 360 ml;
 2. Set de 6 pahare pentru vinul roșu, model Skyline, 320 ml;
 3. Set de 6 pahare pentru vinul roșu, model Lorey Pinwheel, 220 ml.

Pentru vinul alb, avem modele și mai sofisticate, dar care au un iz de clasic si atemporal:

 1. Set de 6 pahare pentru vinul alb, model Dover, 250 ml;
 2. Set de 6 pahare pentru vinul alb, modeol Klaudie, 150 ml;
 3. Set de 6 pahare pentru vinul alb, model Dora, 360 ml.

Cadoul perfect, în acest sens, poate fi chiar un set pahare de vin alb sau set de pahare de vin roșu. Avem multe modele pe site. Alege-l pe cel care ți se pare cel mai rafinat și mai sofisticat.

Idei de cadouri pentru tata

Tatăl tău este la fel de pretențios ca soțul sau, poate, chiar mai pretențios? Dacă pentru ziua soțului tău ai ales paharele pentru vin, pe tatăl tău alege să-l surprinzi cu un cadou pe măsura vârstei pe care o împlinește.

Un cadou reprezentativ, practic, de care să se folosească ar fi o idee genială. Însă ce alegi din atât de multe produse? În cazul zilei de naștere a tatălui tău poți opta pentru pahare Whisky. Poți face asta cu atât mai mult cu cât știi că părintele este un iubitor al băuturilor rafinate.

Paharele whisky din cristal, cu siguranță, îl vor surprinde. Alege un set de 6 pahare și o să vezi cum vei reuși să-i răpești un “mulțumesc” sincer. Poate chiar și câteva lacrimi. Căci știi și tu, părinții devin mult mai sensibili odată cu înaintarea în vârstă.

De asemenea, pentru bărbații trecuți de vârsta de 40 de ani, o idee inspirată de cadou sunt și icoanele. Există posibilitatea ca tatăl tău să aibă nume de sfânt? Ei bine, oferă-i o icoană reprezentativă. Pe ClassGifts găsești multe astfel de modele icoane. Cel puțin una îți va atrage privirea, mai mult decât sigur.

Cadouri ziua de nastere pentru soră

Pe sora ta, cel mai probabil, va fi cel mai ușor să o mulțumești. De obicei, surorile sunt cele care pun accent pe cadourile oferite din suflet. Iar pentru că știm că aveți multe poze împreună, te îndemnăm să te îndrepți spre categoria de rame foto de pe site.

Pe ClassGifts ai o categorie specială de rame foto, toate pe care le punem la dispoziția publicului sunt din argint de cea mai înaltă calitate. Nu știm cine ar putea fi persoana potrivită pentru a-i dărui o ramă foto, dacă nu sora ta. Rama poate avea doar o fotografie cu voi sau chiar un colaj de fotografii. Tu știi cel mai bine! Noi tindem să spunem că cel mai bine ar arăta un colaj de poze.

Cadouri ziua de nastere pentru mama

Am lăsat-o pe mama ultima cu un motiv. Dintre toate persoanele din viața ta, ea este cel mai puțin pretențioasă. Se mulțumește de fiecare dată cu orice și se bucură la orice mică atenție. Așa sunt mamele, învățate să se bucure de lucruri mărunte. Mai ales dacă acestea vin din partea copiilor sau soțului.

Însă deși se bucură de cadouri mici, mamei trebuie să-i pregătești ceva special. La ce ne-am gândit pentru tine? Nu știm ție, dar nouă ne plac foarte mult seturile de cafea și tacâmurile argintate. Ambele variante de cadouri sunt cadouri de lux. Mama merită, însă, orice cheltuială. Fie ea și una mare.

Bugetul nu este niciodată prea mic atunci când aducem în discuție ce cadouri putem să îi cumpărăm mamei. Ea se mulțumește cu orice atenție îi este dăruită, dar noi știm că merită mult mai mult decât un simplu cadou. Din acest motiv, îți prezentăm câteva idei de cadou pentru mama:

 • Platou cu toarte lucrat manual cu foiță de aur, din ceramică grecească;
 • Icoană din argint cu Buna Vestire;
 • Ramă foto din argint, model Ricerow, 13×18 cm;
 • Set de 6 cupe pentru înghetață din cristal de Bohemia;
 • Decanter din cristal de Bohemia, model Bromelias, 700 ml;
 • Bombonieră din cristal de Bohemia, model Pyramide, 18.9 cm.

Totuși, dacă bugetul nu-ți permite să optezi pentru un cadou scump, îți recomandăm alte cadouri la prețuri avantajoase. Știi că mama se bucură mereu de boluri și platouri? Ei bine, dacă cele pe care le folosește deja pentru musafiri sunt destul de vechi, alege să-i cumperi un set boluri din cristal.

Class Gifts are în plan să ofere cele mai bune cadouri clienților. Din acest motiv, pe site-ul nostru găsiți doar produse de cea mai înaltă calitate. Dacă vorbim de mama, cristalul cehilor este cea mai bună alegere. Cristalul de Bohemia, extrem de apreciat, o va cuceri. Suntem siguri de asta!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 300 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania

× Cu ce putem să vă ajutăm?