Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 300 RON!

Politica de Retur

Ce fac daca vreau sa returnez sau sa schimb produsul?

In cazul in care vrei sa returnezi produsul nu trebuie sa iti faci nici o grija. ITI GARANTAM RETURUL. Te-ai razgandit? Este in regula. Indiferent de motiv, te asiguram ca iti vom returna banii sau vom schimba produsul in functie de ce varianta alegi. Daca vrei sa returnezi fara nici un cost de transport, te asteptam la sediul nostru din Str. Torentului nr 1-5, Sector 2, Bucuresti. Adresa este aici: link.

Clientul poate denunta unilateral contractul (achizitia online) fara penalitati si fara a invoca un motiv anume in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor, cf. OUG 34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. ClassGifts.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Daca vrei sa trimiti coletul prin curier inapoi, te rugam sa iei legatura cu noi la telefon 0733540619 sau email eshop (at) classgifts .ro.

Poti initia procedura de retur si completand formularul de mai jos. 

Coletele trimise prin curier trebuie sa fie ambalate corespunzator pentru a nu se deteriora pe parcursul trimiterii, sa fie insotite de documentele de retur, iar ambalajele si sigiliile sa fie intacte. Produsele incomplete, deteriorate, cu urme de orice fel (socuri, lovituri, ciobituri, zgarieruri, pete, etc.), fara sigilii, fara ambalajele originale sau cu acestea deteriorate nu pot fi returnate.

Stii ca, in cazul retururilor, iti recuperezi integral costul platit pentru o comanda? Inclusiv costul de transport? Detalii in OUG 34/2014. Click AICI

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 300 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania