Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 300 RON!

cadouri pentru femei

Cele mai inspirate cadouri pentru femei

În spatele Class Gifts se află o echipă care mereu se gândește cum să vină în ajutorul publicului. Tocmai de aceea, subiectul de astăzi este unul reprezentativ pentru noi: Cele mai inspirate cadouri pentru ea – mama, iubita, soția, soacra, șefa, profesoara, amica ta. Astăzi este despre ele și despre ceea ce le-ai putea oferi cadou.

Cadouri pentru femei: 5 cele mai frumoase idei de cadouri pentru ea

Am selectat 5 cele mai frumoase idei de cadouri pentru ea pe care trebuie să le iei în considerare atunci când te gândești să faci o atenție deosebită. Pe oricare dintre acestea le-ai alege, cu siguranță nu vei da greș.

Icoana de argint Cina cea de Taină

Cunoscută mai mult sub denumirea de Împărtășirea Apostolilor, icoana Cina cea de Taină dăinuie încă din perioada catacombelor romane. Importanța acesteia în timp nu s-a schimbat, însă. Chiar și în prezent, față de această icoană se observă un interes crescut. De ce? Pentru că este una dintre icoanele cele mai semnificative ale creștinismului.

Modelele de icoane disponibile pe site-ul nostru vin atât în culori vii, cât și în nuanțe de gri. Poți alege pentru persoana draga ție varianta pe care o consideri cea mai potrivită. Această icoană a fost și va fi mereu un simbol care trebuie păstrat în orice casă.

Alege să fii cel care aduce bucurie pe chipul mamei, soacrei sau soției. Un astfel de cadou nu are cum să nu fie apreciat, mai ales dacă se cunoaște însemnătatea icoanei.

Icoana Sporul Casei

Urmează să mergi în vizită la soacra ta? Ai fost invitat de către șefa ta la o masă între colegi? Nu poți merge cu mâna goală! Pe lângă ciocolata pe care ai achiziționat-o sau buchetul de flori, mai ia în considerare încă un cadou.

Icoana Sporul Casei este unul dintre cele mai reprezentative și inspirate cadouri pe care le poți face când mergi în vizită la cineva. În orice casă ar trebui să existe o icoană ca aceasta.

Atunci când nu știi ce să achiziționezi, însă știi că vrei să cumperi ceva de calitate, elegant și rafinat, aceasta este soluția. Icoana Sporul Casei este cadoul perfect!

Seturi argintate de cafea

Sunt seturile argintate de cafea o idee de cadou inspirată pentru ea? Cu siguranță! Iar mai mult decât un cadou inspirat, un set argintat de cafea poate fi exact ceea ce i-a trebuit persoanei căreia alegi să îi faci cadou.

Majoritatea seturilor de cafea disponibile pe site-ul nostru sunt compuse din ceșcuțe, suporturi argintate pentru ceșcuțe, zaharniță și capac zaharniță, o linguriță argintată și nu în ultimul rând, o tăviță cu mânere pentru a completa setul.

Un set argintat de cafea este, de asemenea, echivalentul eleganței, rafinamentului, dar și a cadourilor de lux. Prețurile la care acestea se găsesc nu sunt atât de mici, însă merită orice investiție.

La final ne vei mulțumi pentru faptul că am venit în întâmpinarea ta cu o astfel de idee de cadou ideal pentru ea.

Cadouri pentru femei – Pahare din Cristal Bohemia

Cristalul de Bohemia este de departe cel care nu va dezamăgi niciodată. Cât despre paharele din Cristal de Bohemia, ei bine, acestea sunt perfecte pentru a fi oferite în dar mamei, soției sau chiar soacrei. Iar dacă ești de părere că paharele sunt, de fapt, un cadou mai oficial, atunci nu este nicio problemă.

Paharele din Cristal Bohemia pot fi dăruite, la fel de bine, șefei, unei cunoștințe pe care o apreciezi, doctoriței tale sau cadrelor didactice care te-au format până la un moment dat în viață.

Claritatea cristalului de Bohemia, dar și faptul că este un material care denotă luxul va impresiona. Puține persoane pot să reziste tentației de a nu cumpăra pahare sau alte obiecte special fabricare din Cristal de Bohemia.

Dacă apreciezi tot ceea ce înseamnă calitate și îți dorești să oferi un cadou care să rămână viu în amintirea persoanei dragi, atunci paharele din Cristal de Bohemia sunt cadoul pe care trebuie să-l faci!

Alte idei de cadouri pentru femei – Vaze din Cristal Bohemia

Ce poate fi mai frumos decât o vază din Cristal Bohemia, oferită din suflet? Niciun alt cadou nu se compară cu atenția dăruită din toată inima persoanei pe care o îndrăgești sau chiar o iubești. Vazele din Cristal de Bohemia sunt o atenție care denotă eleganță și rafinament.

După cum menționam anterior și în cazul paharelor din Cristal de Bohemia, vazele, din punct de vedere vizual, pot fi definite prin claritate. Astfel, în acestea se pot păstra flori sau pot fi folosite, pur și simplu, de unele singure, drept obiecte decorative, în bibliotecă sau pe mobilă.

Important este că persoana căreia ai ales să-i dăruiești o vază din Cristal de Bohemia, va da mereu ochii cu atenția primită de la tine. Vei reuși să-i aduci, astfel, un zâmbet pe chip nu doar o dată, ci de mai multe ori.

Tu ce părere ai, care este cele mai inspirate cadouri pentru ea?

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 300 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania

× Discuta cu noi