Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 300 RON!

pahare sampanie

Pahare sampanie pentru noaptea dintre ani

Șampania este o băutură care este servită la evenimente mai speciale precum o nuntă, ziua de naștere sau de Revelion. Putem spune că șampania simbolizează noi începuturi. Pentru evenimentele la care se servește șampanie, nu trebuie să lipsească paharele speciale. În acest caz, ClassGifts te încurajează să achiziționezi pahare șampanie din cristal Bohemia pentru evenimente speciale deja planificate!

Pahare șampanie din cristal de Bohemia pentru noaptea dintre ani

Așa cum am menționat mai sus, șampania este o băutură cu un simbolism aparte, deoarece este consumat în special la evenimente importante. Astfel, un eveniment special precum noaptea de Revelion este momentul ideal pentru care să folosesti pahare șampanie. Cum altcumva să consumi șampanie dacă nu din pahare de cristal?

De la ClassGifts poți lua seturi de pahare șampanie la prețuri accesibile și cu design-uri dintre cele mai alese. Un set nu se compară cu altul, fiecare design fiind unul unic, special creat pentru gusturi diferite. Ești o persoană rafinată? Atunci alege modelul Glacier pentru a-ți savura șampania!

Dacă ești mai mult un fan al simplității fine și pentru tine avem modele de pahare de cristal. Modelul Victoria sau modelul Klaudie sunt seturi ideale pentru persoanele care nu doresc să iasă în evidență prea mult. Simplitatea este elegantă, iar la ClassGifts eleganța este convertită în pahare de cristal.

Alege-ți pentru noul an și un încălzitor de cognac marca Chinelli

Șampania este într-adevăr una dintre băuturile care nu lipsește din repertoriul de băuturi și bucate preparate pentru noaptea dintre ani. O sticlă cu șampanie își are rostul ei și este consumată la momentul potrivit. Însă noaptea nu poate continua și fără o sticlă de cognac de la firma Chinelli.

ClassGifts are plăcerea să vă prezinte modele pentru încălzitoare de cognac de la firma italienească Chinelli. Un cognac cald, oricând la îndemână, este savurat cu mai multă poftă după ce apele s-au liniștit. Și în ce alt mod poate fi păstrat cognacul cald dacă nu cu ajutorul unui încălzitor de cognac?

Noi vă oferim diverse sortimente de încălzitoare de cognac, unele mai simple, altele cu mai multe detalii. Din categoria de încălzitoare simple avem modelul auriu Filo, iar dintre cele mai detaliate, modelul Cornucopia, simbolizând cornul abundenței. Pentru orice cognac și pentru orice gusturi, noi avem soluția bună de încălzitoare!

Servește-ți musafirii dintr-un platou decorativ cu foiță de aur de la ClassGifts

Musafirii sunt un element important la orice întrunire, astfel că prezența lor și felul în care îi tratăm nu trebuie neglijat. Pentru celebrarea nopții speciale dintre ani, la masa îmbelșugată sunt invitați oamenii să deguste bunătățurile preparate. Acum este de nelipsit un platou decorativ din foiță de aur.

De la ClassGifts poți să îți comanzi oricând un platou decorativ lucrat manual cu scene din mitologia greacă. Platoul este perfect pentru evenimentele speciale, el însuși fiind un obiect decorativ special. Acesta este lucrat manual și este acoperit cu foiță de aur de 24K, fiind astfel un obiect decorativ luxos.

Musafirii vor fi încântați să fie serviți dintr-un platou frumos decorat. Și tu îți poți impresiona musafirii de noaptea de Revelion achiziționând un minunat platou decorativ de la ClassGifts. Ai acces la prețuri rezonabile și la produse de calitate înaltă cum mai rar găsești pe piața cadourile din domeniul comercial.

Pregătește-te de noaptea dintre ani cu produse de la ClassGifts

Noaptea dintre ani este o noapte în care oamenii își propun să facă schimbări minore sau majore în viața lor. Intrarea în noul an simbolizează schimbarea și un nou început, iar evenimentul este pregătit cu măiestrie. Pentru a se desfășura cum se cuvine, ai nevoie de produse de calitate Premium.

La ClassGifts te poți bucura de seturi de pahare pentru șampanie din cristal de Bohemia. Pentru a continua seara, un cognac bun și cald păstrat într-un încălzitor de cognac marca Chinelli. Și pentru a nu lăsa bucatele la o parte, servește-ți musafirii dintr-un platou decorativ cu foiță de aur!

Trecerea în noul an este un eveniment mult așteptat de alții pentru a lăsa trecutul în urmă și a îmbrățișa viitorul. Așa și noi dorim să vă avem aproape și să vă oferim doar cele mai noi produse. Petrece-ți noul an cu produse de lux achiziționate de la ClassGifts!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 300 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania