Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 200 RON!

pahare miri

Pahare miri – detalii refinate pentru o nuntă de poveste

Nunta ideală este cea plănuită până în cele mai mici detalii. Atunci când nu lași lucrurile la voia întâmplării, evenimentul tău va prinde cu adevărat conturul dorit. Este bine să-ți achiziționezi din timp lucrurile cu adevărat importante, inclusiv cunoscutele pahare miri cu care veți ține toastul. Iată ce oferte avem pentru tine!

Pahare miri – de ce sunt importante paharele?

Pentru a înțelege cât mai bine motivul pentru care alegerea paharelor este importantă, vom veni întâi cu semnificația lor. Este adevărat faptul că pentru mulți oameni acestea nu sunt decât niște simple pahare, pentru care nu oferă prea multă atenție.

Pentru un planificator de nunți sau oamenii care pun accent pe detalii, aceste pahare pentru miri nu sunt mai prejos decât decorurile unei săli de nunți. Acest lucru se întâmplă deoarece paharul simbolizează toastul, iar la o nuntă, o simplă acțiune de ciocnire a paharelor este una extrem de importantă. Cu atât mai mult cu cât acesta este primul gest de primire a invitaților la petrecerea din seara nunții.

În multe zone de pe glob, ciocnirea paharelor se traduce prin dreptul la distracție. Astfel, distracția nu poate începe în lipsa acestei ciocniri de pahare.

În România, însă, acest lucru nu se practică, iar de cele mai multe ori ciocnitul paharelor este realizat la primirea invitaților în sală. De multe ori, paharul mirilor este folosit în fotografiile-amintire pe care aceștia le acordă invitaților.

Pahare miri – un element important pe durata întregii seri

Ceremonia primirii invitaților nu este singurul moment din seara nunții în care ai nevoie de paharele mirilor. La nunțile din România există obiceiul prin care nuntașii mulțumesc invitaților de prezență prin ciocnirea paharelor în particular, la fiecare masă. Iar dacă încă de la început ai folosit niște pahare de excepție, trebuie să păstrezi tradiția și a doua oară.

Multe persoane aleg să folosească același set de pahare în ambele momente, însă sunt și persoane care preferă să utilizeze un alt set.

Paharele mirilor sunt un element care poate fi schimbat de la un moment la altul, atât timp cât ele se integrează perfect în tema evenimentului. Paharele mirilor trebuie să aibă în același timp un rol festiv, unul simbolic și unul practic.

Bineînțeles, în cadrul unui eveniment de o asemenea amploare vom tinde să punem mai mult accent pe design și pe materiale.

ClassGifts vine cu o paletă largă de pahare pentru miri din care îți poți alege pe acelea care se potrivesc cel mai bine stilului vostru cât și temei de nuntă. Alege să cumperi de la ClassGifts cele mai frumoase pahare pentru nunta ta!

Pahare cristal Bohemia – calitate și eleganță

Un pahar produs din cristal de Bohemia aduce un plus de valoare pentru orice ocazie specială. În prezent există multe voci care spun că materialul unui pahar poate influența gustul băuturii dar nimeni nu are un răspuns exact asupra acestui criteriu. Când vine vorba despre paharul pentru miri, acești factori nici nu mai ajung să conteze având în vedere atenția deosebită care se acordă design-ului.

Cu toate acestea, cele mai multe cupluri aleg în seara nunți pahare deosebite, unice și care să îi reprezinte. Din acest punct de vedere, paharele de cristal sunt în topul preferințelor cuplurilor de tineri îndrăgostiți. Renumite pentru eleganță, exclusivitate, cât și stil, paharele din cristal sunt un plus de valoare pentru orice eveniment din viața unui om.

Dintotdeauna, cea mai exclusivistă alegere pentru paharele mirilor a reprezentat-o cristalul. Încă de la început acesta a fost destinat oamenilor care își doresc să impresioneze și care investesc în fiecare detaliu al nunții.

Pahare cristal Bohemia – o alegere deosebită pentru evenimente memorabile

Inclusiv paharele din cristal pot lua forme și design-uri diferite care se apropie mai mult de stilul și tema nunții. Forma paharului este cea care contează în cea mai mare proporție. Este important de precizat că paharul trebuie în special ales în funcție de băutură servită. Îmi cele mai multe cazuri, la un eveniment precum nunta, șampania este cea mai uzuală băutură.

În mod cert, este important să alegeți ceea ce vă place, ceea ce vă reprezintă și ceea ce vă atrage cel mai mult atenția.  Pe ClassGifts vei găsi o sumedenie de idei și seturi de pahare ideale pentru orice context. Paharele din cristal sunt soluția pentru o nuntă de poveste. Eleganță, puritate și lux, un pachet ideal pentru a contura un eveniment de succes. Tu pentru ce ocazie vei alege paharele din cristal?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 200 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania