Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 300 RON!

rame foto de argint

Înrămează-ți amintirile în rame foto de argint

Ne folosim de fotografii și albume de fotografii pentru a imortaliza anumite persoane sau evenimente importante din viața noastră. Poate acele evenimente nu se vor mai repeta vreodată, însă vor rămâne mereu în gândurile și sufletele noastre prin intermediul fotografiilor. Pentru a păstra vii astfel de amintiri, vă propunem să le înrămați în rame foto de argint de la magazinul ClassGifts.

Păstrează-ți amintirile vii înrămându-le în rame foto de argint de calitate

Ce poate fi mai frumos decât păstrarea unor fotografii care înseamnă ceva pentru noi? Unele momente nu pot fi recuperate sau retrăite, însă pot dăinui veșnic în locul potrivit. Pentru a imortaliza astfel de amintiri, ClassGifts vă oferă rame foto de argint care să păstreze neatinse aceste amintiri atât de frumoase.

O rama foto nu este doar un simplu obiect pe care îl folosim pentru a înrăma fotografii. Prin intermediul ramelor, putem să ținem aproape anumite persoane sau evenimente marcante din viața noastră. Când te duci la cineva acasă, rar întâlnești să nu vezi măcar o poza înrămată undeva prin casă.

ClassGifts îți oferă rame foto de argint de cea mai bună calitate tocmai pentru a păstra aceste amintiri frumoase. Fotografiile înrămate pot fi plasate oriunde în locuință, astfel că fotografiile vor fi mereu alături de tine. Alege dintre diverse design-uri de rame de fotografie și umple-ți locuința și sufletul de amintiri.

Idei de cadouri de argint: icoane cu sfinți și cruci

ClassGifts are o listă întreagă de produse de argint dintre care poți să alegi produsul pe placul tău. Dacă ramele foto nu te impresionează, avem pentru tine și alte produse din argint. Printre acestea se numără icoanele cu sfinți și cruci.

Icoanele sunt, simbolic vorbind, aducătoare de liniște sufletească și pace în cadrul familiei. Pe vremuri, oameni se întruneau la masă spunând rugăciuni, iar icoana Maicii Domnului nu lipsea de la masă nici ea. Acest simbol a rămas și în zilele noastre, icoanele devenind un bun de neînlocuit. La ClassGifts găsești icoane cu diverși sfinți și scene biblice din argint.

Poți opta pentru o icoană cu Maica Domnului și pruncul Iisus sau cu familia sfântă. De asemenea, poți alege o cruce sau un crucifix în funcție de preferințe. Pentru tine avem și icoane care înfățișează faimoasa Cină cea de Taină, care poate fi plasată în bucătărie deasupra mesei.

Nu poți da greș cu cadouri de lux din cristal de Bohemia

Argintul nu este pentru toată lumea, iar din acest motiv ți-am pregătit și produse de lux din cristal de Bohemia. Acest faimos cristal din inima Cehiei a cucerit lumea prin frumusețea lui neasemuită, iar tu o poți admira la ClassGifts. Alege-ți produsul favorit din cristal de Bohemia de la ClassGifts.

Delectează-ți privirile cu seturi de pahare din cristal de Bohemia. După preferințe, poți opta pentru pahare de vin, șampanie, cognac sau whisky. Dacă nu preferi alcoolul, nu este vreo problemă! Găsești și pahare de apă făurite din cristal de Bohemia din care îți poți savura băutura preferată fără nicio reținere.

De asemenea, poți achiziționa și boluri sau vaze din cristal de Bohemia. Orice ai nevoie în locuința ta, ClassGifts este sigur că îți va livra. Ai nevoie de o nouă vază de cristal drept cadou pentru cineva? La ClassGifts găsești astfel de vaze cu cele mai frumoase design-uri și forme.

ClassGifts este magazinul ideal de cadouri de lux pentru toți

Gama variată de produse oferite de ClassGifts plasează acest magazin în lista magazinelor pe care trebuie să le încerci. Produsele din argint și din cristal de Bohemia sunt idei de cadouri care nu trebuie să îți scape din minte. Ai nevoie de cadouri de lux pentru prietenii dragi ție?

ClassGifts răspunde la această întrebare, oferindu-ți prilejul să vizualizezi toate produsele pe care le are de oferit. Suntem magazinul unde găsești cadouri de lux pentru toate vârstele și ocaziile. Ne mândrim cu produsele din cristal de Bohemia și considerăm că și tu trebuie să ai în posesie măcar un produs luxuriant!

La ClassGifts ai parte de produse dintre cele mai variate, de la decorațiuni de argint la cruci și rame foto. Indiferent de motivul pentru care dorești achiziționarea unui produs, noi ne asiguram sa primești exact calitatea pe care ai ales-o. Întocmește-ți lista de cumpărături și caută cadourile ideale printre produsele luxuriante de la ClassGifts!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 300 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania