Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 200 RON!

Idei de cadouri pentru prietene

Ziua prietenei tale se apropie în curând? Ne-am gândit la toate, motiv pentru care nu ne-am putut abține din a face câteva recomandări de idei cadouri pentru prietene. Având o importanță deosebită în viața ta, merită un dar pe măsură. Un cadou complex, frumos, care să denote faptul că te-ai gândit destul de mult când l-ai ales.

Chiar dacă este vorba despre prietena ta, nu te opri doar la un tort și eventual un buchet de flori. Complexitatea mereu este apreciată. Ca urmare, de ce să nu achiziționezi un produs pe care să-l poată păstra în timp, să-și amintească de el?

Descoperă chiar acum la ce ne-am gândit și din ce gamă de produse de pe site-ul nostru ai putea alege. Sperăm să-ți placă cadourile pentru prietene și să faci o alegere înțeleaptă. Ți-am pregătit idei de cadouri ieftine, dar și câteva idei de cadouri mai scumpe. Alege ceea ce se încadrează în bugetul pe care îl ai alocat în această direcție.

Idei de cadouri scumpe pentru prietene

În aceste idei de cadouri scumpe pentru prietene ne-am gândit să includem:

Rame foto din argint

O ramă foto din argint este mai mult decât potrivită pentru a păstra vii amintiri frumoase. Însă spre deosebire de rama foto clasică, rama din argint emană eleganță, se păstrează în timp și are un preț puțin mai ridicat. Însă merită tot efortul financiar!

Cu o ramă foto din argint nu ai cum să dai greș. Recomandăm a se achiziționa un astfel de cadou dacă prietenia este una strânsă. Persoana de gen feminin căreia urmează să-i faci cadou va fi profund impresionată de faptul că ai ales pentru ea o ramă argint.

Argintul nu este un material ieftin. Este un material costisitor, nobil și de impact.

Seturi pentru cafea

Știi, cu siguranță, că viitoarea sărbătorită îndrăgește cafeaua? În acest caz, îți propunem să nu scapi din vizor seturile pentru cafea disponibile pe ClassGifts. Ai șansa de a adăuga în coș nu doar seturi argintate, cât și seturi de cafea aurite.

Dacă vreodată te-ai gândit să faci un cadou sofisticat, iată că acum știi pentru ce să optezi. Această idee de cadou este perfectă, iar la fel o va considera și cea căruia urmează să-i dăruiești cel mai frumos set argintat sau set aurit de cafea.

Pahare de apă din cristal

Dacă ești în căutarea unui cadou scump, dar nu exagerat de costisitor, îți propunem să iei în calcul un set de pahare de apă. Din cristal de Bohemia, seturile de pahare pentru apă sunt un cadou perfect, pe care nicio femeie nu îl poate refuza.

Și chiar dacă pare o idee de cadou simplă, nu este chiar așa. Vorbim despre un set întreg de pahare, nu despre un produs sau două. Seturile de pe ClassGifts sunt constituite din 6 pahare.

Idei de cadouri ieftine pentru prietene

Pentru că suntem conștienți de faptul că nu toată lumea este dispusă să cheltuie foarte mult, ne-am gândit să venim în ajutor oferind și câteva idei de cadouri ieftine pentru prietene. Însă nu te gândi că ieftin înseamnă de calitate slabă. Dimpotrivă, suntem un shop online care pune preț pe calitate, chiar dacă oferă șansa posibililor clienți de a cumpăra produse ieftine.

Pentru a te încadra într-un buget mai redus, vrem să-ți spunem să acorzi atenție sporită produselor următoare:

Pahare de vin roșu

Paharele de vin roșu sunt primele pe care le recomandăm. Știm că există mult femei care preferă să consume vin roșu acasă, la o poveste cu prietenele. Dacă și prietena ta este la fel, fă-i o bucurie surprinzând-o cu un set de 6 pahare vin roșu. Prețul multor seturi de pe site-ul nostru nu depășesc suma de 100 RON.

Vaze din cristal

Pentru persoanele pasionate de obiecte decorative, vazele din cristal vor fi mereu o alegere inspirată. Nici măcar o femeie nu poate spune că are prea multe vaze. Iar cu cât înaintează în vârstă, cu atât mai mult se adeverește această premisă.

O vază din cristal emană eleganță, fiind în același timp un obiect decorativ care se păstrează foarte bine în timp. Nu uita că pe ClassGifts găsești o mulțime de modele de vaze din cristal. Unele sunt mai scumpe, iar altele au un preț chiar foarte mic. Dacă prețul, în cazul acestora diferă, ceea ce au în comun este calitatea superioară.

De ce să nu îi faci prietenei tale chiar un astfel de cadou? O vază pe care nu are cum să o refuze.

Decorațiuni din argint

Acesta este momentul potrivit să vorbim și despre decorațiuni din argint. Decorațiunile, deși o idee de cadou inspirată, nu sunt deloc costisitoare. Astfel, atunci când nu ai un buget prea mare pentru a surprinde o prietenă bună, te poți îndrepta spre această gamă de produse.

Nu uita să te uiți peste: statuetele din argint Înger Păzitor, bolurile argintate, bufnițe din argint, cruci din argint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 200 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania