Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 200 RON!

vaza cristal

Cum alegem o vaza cristal?

O vaza din cristal aduce un plus de frumusețe oriunde ai amplasa-o: la birou, in camera de oaspeți sau pe masa din living. Dacă vei întreba o femeie, cu siguranță îți va spune că florile sunt una dintre cele mai bune modalități de a înfrumuseța și de a oferi culoare unei încăperi. Chiar dacă pentru mulți dintre noi sună a clișeu, amenajarea unei locuințe trebuie să țină cont și de aceste elemente decorative.

Totuși, pentru a pune în lumină frumusețea naturală, orice floare are nevoie de o vază deosebită. Cea mai frumoasă vaza cristal poate fi folosită inclusiv ca element de decor. Iată de ce criterii trebuie să ții cont în achiziționarea unei astfel de vaze.

Vaza cristal – cum alegem cea mai bună vază?

Pentru a creea acea impresie de natură, de lumină și de viață, în amenajarea unei locuințe trebuie să-ți îndrepți atenția către vazele decorative. Aceste elemente de interior pot fi folosite ca produse de sine stătătoare ce vor adăuga un plus de stil și eleganță locuinței tale.

În mod cert, cea mai bună vază decorativă este cea care aduce farmec camerei încă de la intrare. Deși florile sunt principala atracție atunci când intri într-o încăpere, vaza în care le vei pune trebuie să fie aleasă cu mare atenție, deoarece joacă rolul de ramă a unui tablou de ansamblu. Vaza este un detaliu care contează în amenajarea unei locuințe.

Fie că le folosești drept idei de cadouri sau le cumperi pentru propria locuință, vazele vor fi întotdeauna o satisfacție pentru cei care le achiziționează. Forma unei vaze din cristal este cea mai importantă etapă, atât pentru decorul locuinței cât și pentru aranjamentul floral.

Vaza cristal de Bohemia – dimensiune, material și design

Odată ce ai ales forma potrivită a vazei din cristal, te poți focusa cu ușurință către următoarele caracteristici importante precum materialul, designul sau dimensiunea acesteia. În mod cert trebuie să fii foarte sigur asupra materialului din care vrei să fie confecționată vaza. Cristalul este un material nobil care se adaptează oricărui decor.

Deși are o caracteristică comună, cristalul este ușor de diferențiat de sticlă tocmai datorită calității și a proprietăților precum strălucirea, greutatea sau transparența.

În ceea ce privește dimensiunea unei vaze, alegerea depinde foarte mult de locul în care urmează să fie amplasată. În cazul în care cumperi vazele din cristal drept idei de cadouri, ar trebui să alegi o vază care nu obstrucționează alte obiecte, dar care în același timp să fie vizibilă și de impact pentru orice încăpere.

Modelele de vaze din cristal oferite de magazinul nostru online sunt in numar mare. În orice încăpere o amplasezi, vaza din cristal de Bohemia oferă stilului interior un gram de eleganță și rafinament.

Vaza cristal – modele oferite de ClassGifts

Exclusivitatea acestor produse este însuși redată de designul aparte al acestora. Modelele oferite de magazinul nostru online sunt diversificate și variază atât ca formă, cât și ca detalii oferite de design. Majoritatea vazelor din cristal sunt produse care inspiră lux, exclusivitate și eleganță.

Magazinul nostru le cuprinde pe toate și asigură clienților modele ideale pentru orice interior și stil decorativ adoptat. Dacă vrei să faci un cadou impresionant, însă nu cunoști locuința prietenilor sau modul în care aceasta urmează să fie amenajată, poți opta cu ușurință către vazele din cristal, acestea fiind opțiunea perfectă de a se plia pe orice decor și design interior.

Simplitatea obiectelor de cristal se traduce de multe ori prin eleganță, stil și bun gust. Pentru că știm că sfaturile în ceea ce privește alegerea unei vaze din cristal de bohemia nu sunt de ajuns, îți oferim și câteva modele pentru care poți opta :

  • vază Bohemia model Lisboa de 35 cm
  • vază origami bohemia de 32 cm
  • vază lyra din cristal de Bohemia de 25 cm
  • vază Sydney Bohemia de 22cm

 

Idei de cadouri oferite de ClassGifts – fii original prin ceea ce oferi!

O vaza cristal trebuie aleasă în funcție de stilul predominant din casă. Pe pagina noastră dedicată acestor produse, veți putea regăsi o serie de modele diversificate în ceea ce privește forma vazelor din cristal.

Stilul unei locuințe poate varia de la unul clasic la unul modern, iar în acest sens veți putea alege vaze din cristal tip coloană sau cu forme rotunde, clepsidră sau diferite forme geometrice.

Vazele din cristal fac parte din colecția noastră de produse premium, fiind de multe ori o opțiune ideală de cadou. Produsele luxuriante sunt cele care atrag atenția și conving prin calitatea proprie.

Ești in pană de idei? Știm că uneori alegerea unui cadou poate fi extrem de dificilă, mai ales dacă nu deții prea multe detalii despre persoana căreia urmează să il oferi. Fie că este vorba despre un cadou de casă nouă, cadou pentru botez sau pentru aniversare, suntem ClassGifts și printr-un singur click îți putem oferi cele mai bune idei de cadouri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 200 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania