Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 200 RON!

Cadouri pentru femei pretențioase

O femeie cu gusturi aparte nu se mulțumește cu orice atenție. Iar pentru că suntem siguri că există cel puțin o astfel de femeie în viața ta, ne-am gândit să-ți venim puțin în ajutor. În acest articol îți vom prezenta câteva idei de cadouri pentru femei pretențioase. Cadouri care vor impresiona și nu vor lăsa loc de nicio critică.

Așadar, dacă nu vrei să dai greș și de această dată cu alegerea cadoului perfect, urmărește-ne până la final. Cel puțin un cadou din cele pe care ți le vom prezenta se va plia pe gustul partenerei, mamei, soacrei, iubitei tale. Nu uita să ne spui și care. Suntem tare curioși.

Cele mai inspirate cadouri pentru femei pretențioase

Îți oferim șansa de a afla care sunt, din punctul nostru de vedere, cele mai inspirate cadouri pentru femei pretențioase pentru care ai putea opta. Stabilește-ți bugetul și bucură-te, mai apoi, de shopping online.

Pahare din cristal de Bohemia – perfecte pentru a o surprinde

Ce spui dacă ți-am comunica că avem o varietate de produse din cristal Bohemia la noi pe site? Atât seturile cu sticlă și pahare, cât și seturile cu pahare sunt elegante și deosebite, acestea sunt perfecte pentru a o surprinde. Suntem mai mult decât siguri că nicio femeie nu poate rămâne imună la un astfel de cadou.

Îți oferim în acest sens mai multe posibilități. Dacă femeia din viața ta pune mare accent pe calitate și îi place să consume chiar și apa din pahare frumoase, atunci optează pentru un set de pahare de apă. Avem o gamă largă din care poți alege. Modele frumoase, elegante, create de cristal de cea mai bună calitate.  

Iar dacă vrei să o impresionezi și mai mult, îi poți oferi un set de pahare de șampanie, perfecte, strălucitoare, din care să servească șampania de acum încolo. Și desigur, nu putem exclude toate seturile de pahare de vin alb și pahare de vin roșu pe care le avem în stoc.

Nu contează pentru care, mai exact, vei opta. Cert este faptul că toate femeile apreciază cristalul de Bohemia și își doresc să aibă cel puțin un produs din acest material, atât de cotat pe piață. Pe lângă pahare îți recomandăm și vazele din cristal de Bohemia, dosebit de nobile și arătoase.

Produse din ceramică Handmade, cu foițe de aur

Nu-i așa că femeia din viața ta este atrasă de tot ceea ce este nou? Ei bine, pentru ea am pregătit produse din ceramică, atent lucrate de mână. Originare din Grecia, aceste noi produse pe piața din România au cucerit mediul online.

Fă-i o surpriză iubitei sau mamei, achiziționând produse din ceramică handmade cu foiță de aur 24K. Produsele sunt sofisticate și atent lucrate. Nu se găsesc oriunde în mediul online, motiv pentru care îți sugerăm să profiți de oferta ClassGifts la aceste produse deosebite.

Alege să surprinzi o femeie pretențioasă din viața ta, oferindu-i unul dintre aceste produse: casetă de bijuterii lucrată manual, fructieră, platou decorativ, set Espresso din ceramică grecească, vază grecească din ceramică decorată cu foiță de aur de 24k.

Cadouri religioase pentru femei pretențioase

Există unele femeie care nu pun foarte mare preț pe produse precum pahare, vaze și alte lucruri asemănătoare, însă se bucură foarte mult când primesc ceva cu însemnătate religioasă. Îți prezentăm, așadar, câteva cadouri religioase pentru femei pretențioase.

Icoane din argint

Poți impresiona achiziționând o icoană de argint? Cu siguranță! Icoana din argint este un cadou special, pe care nimeni nu-l poate refuza. Chiar și femeile pretențioase sunt surprinse în momentul în care constată că cineva s-a gândit la ele și din acest punct de vedere.

Cele mai populare icoane de pe ClassGifts sunt: icoana din argint Sporul Casei, icoana din argint Cina Cea de Taină, icoana Maica Domnului de la Athos, Icoana Sfântul Pantelimon Ocrotitorul Bolnavilor și multe altele.

De asemenea, tot la noi pe site mai găsești și:

Icoane lucrate pe foiță de argint

Dacă o icoană din argint pare un cadou mult prea clasic, ce spui despre categoria de icoane lucrate pe foiță de argint? Acestea emană atenție la detalii, find unele dintre cele mai elegante și mai rafinate icoane pe care le avem pe site.

În acest sens, poți opta pentru icoane precum icoana Iisus Hristos, icoana Maica Domnului Kazanskaya sau icoana Cina Cea de Taină, toate lucrate pe foiță de argint.

Pentru că femeia importantă din viața ta merită atenție deosebită, nu uita să iei în calcul aceste idei de cadouri, cadouri speciale gândite pentru femeile pretențioase. Pentru femei care nu se mulțumesc cu orice cadou.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 200 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania