Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 200 RON!

cadou barbati de ziua lui

Cadouri pentru el de ziua lui

Ziua lui de naștere este doar la câteva zile distanță? Îți oferim posibilitatea de a intra, în mai puțin de 24 de ore lucrătoare, în posesia celor mai inspirate cadouri pentru el de ziua lui. Nu știm cu exactitate despre cine este vorba și cui mai exact dorești să-i faci un cadou frumos.

Cert este că toate ideile pe care le vom prezenta se potrivesc atât tatălui, cât și iubitului, colegului, amicului, șefului sau chiar socrului. ClassGifts este un shop care dispune atât de cadouri ieftine, cât și de cadouri de lux, special dedicate pretențioșilor.

Tu ce alegi dintre cadourile pentru barbati din lista de mai jos?

10 cadouri pentru el cu care nu vei da greș

Setul de 6 pahare Calypso pentru vin roșu din cristal Bohemia

Dacă vrei să surprinzi bărbatul din viața ta sau o persoană de gen masculin foarte apropiată, un set de pahare pentru vin este perfect. Paharele au marcajul și cutia clasică de autenticitate Bohemia. Cât despre ambalare, de aceasta ne ocupăm noi.

Setul de 2 pahare pentru șampanie Regina cu Cristale Made by Chinelli

Setul acesta este cel care-ți oferă mai multe motive de sărbătoare. Este atent creat, iar atenția la detalii este cea care te va surprinde. Modelul Regina este înalt și îngust, cu picior lung, iar cupa emană eleganță și rafinament. Cât despre design, acesta este realizat din cristale, tocmai pentru plusul acela de eleganță pe care îl căutai.

Setul de 6 pahare pentru apă Sheffield din cristal Bohemia

Nu doar paharele pentru șampanie și vin sunt o soluție. Chiar și paharele pentru apă sunt un cadou inspirat pentru el.

Ne plac foarte mult aceste pahare, deoarece nu sunt un set obișnuit. Cristalul de Bohemia este cel care face din aceste pahare un cadou inedit, pe care persoană sărbătorită nu are cum să-l refuze!

Setul de 6 pahare Whisky Timesquare cristal Bohemia

Iubitorii de Whisky abia așteaptă să primească pahare pe care să le poată folosi. A face cadou pentru el un astfel de set înseamnă a fi atent/ă la ceea ce îi place celui căruia urmează să-i faci o bucurie.

ClassGifts îți oferă șansa de a achiziționa acest set de pahare la reducere. Grăbește-te!

Încălzitorul argintat pentru cognac Cornul Abundenței

Acest încălzitor pentru cognac este unul dintre cele mai solicitate produse de pe site-ul nostru. Asta nu poate înseamna decât un singur lucru: multe persoane își doresc să-l dețină! Aici vorbim în special despre bărbați!

De ce să nu fii chiar tu acela care întregește colecția de încălzitoare cognac a tatălui sau iubitului tău?

Setul Espresso pentru 6 persoane Handmade cu Foita de Aur 24k

Vrei să impresionezi? Cu acest cadou pentru el, sigur o vei face! Setul grecesc de pahare este special creat pentru a putea fi dăruit persoanelor la care ținem foarte mult. Nu este un cadou tocmai ieftin, însă merită fiecare bănuț cheltuit.

Set brichetă și scrumieră

Sărbătoritul este fumător? Oferă-i un set brichetă și scrumieră lucrat manual cu foiță de aur 24k. Aceste produse sunt lucrate în Grecia, iar imaginile și designul îi afișează pe Dionis, Zeus, Afrodita, Lida, Apolo, Atena, Paris, respectiv imaginea celebrului Acropole.

Carafa Decantor Patriot din cristal de Bohemia

Pentru un iubitor de vin, carafa aceasta poate fi unul dintre cele mai frumoase cadouri primite vreodată. Cristalul de Bohemia, dar și designul pe care-l are fac din acest model de carafă un cadou pentru el inspirat, care nu lasă loc de comentarii.

Icoana de argint Fecioara și Pruncul

Icoanele sunt perfecte pentru a fi dăruite bărbaților. Icoana de argint Fecioara și Pruncul este un cadou pentru el de nerefuzat. O poți face cadou oricând, mai ales dacă se apropie ziua lui de naștere.

Icoana Sporul Casei

Nu știi ce să-i faci cadou tatălui tăi? Ce spui de icoana Sporul Casei? Aceasta ar trebui să fie nelipsită din casă! Alege să o cumperi de pe site-ul nostru și o împachetăm special pentru el.

Acestea sunt ideile noastre de cadouri pentru el de ziua lui. Care dintre acestea te încântă cel mai mult?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 200 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania