Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 300 RON!

cadou pentru ea

Cadou pentru ea – cum ne impresionăm doamnele și domnișoarele?

Orice ocazia de a pregati un cadou pentru ea poate fi o bucurie sau o provocare. Noi venim cu idei ca sa iti fie mai usor sa alegi darul ideal. Doamnele și domnișoarele sunt greu de impresionat, acesta nu este un mister pentru nimeni. De multe ori nu spun ceea ce își doresc, însă au așteptări mari când vine vorba să le fie oferite daruri pentru diverse ocazii. Din această perspectivă, ClassGifts vine în ajutorul vostru să vă ofere cele mai frumoase cadouri pentru a fi dăruite unei doamne speciale.

Cadou pentru ea – ce anume le mulțumește pe doamnele noastre?

        În întreaga lume avem numeroase zile în care sărbătorim femeia, precum ziua mamei, zile ale diferite sfinte, zilele de naștere. Bineînțeles, nu putem uita de zilele de sărbătoare ca ziua de Paște sau de Crăciun, când nimeni nu trebuie dat la o parte și tuturor trebuie să le fie oferite daruri.

Totuși, femeia din viața noastră este prima care trebuie să fie în centrul atenției atunci când avem de dat cadouri. Fie că este vorba de ziua ei (care nu trebuie niciodată omisă), putem dărui doamnei sau domnișoarei noastre oricând un dar. Orice ocazie este o oportunitate să facem cuiva ziua mai bună.

Dacă vă întrebați ce cadouri ar trebui sa dăruim soției sau partenerei, nu trebuie să citiți în altă parte. Vă vom oferi câteva indicii cu privire la ceea ce credem noi că i-ar plăcea unei doamne. Să fie argintul? Aurul? Sau produse din cristal de Bohemia, precum cele de pe site-ul nostru?

Ce anume se potrivește cel mai bine pentru perechea noastră feminină? Știm cât de pretențioase pot fi doamnele și domnișoarele câteodată, dar până și ele vor aprecia un dar rafinat de la persoana potrivită. ClassGifts vă invită să aruncați o privire următoarelor produse de lux. Avem o gamă bogată de cadouri lucrate din cristal de Bohemia.

Idei de cadouri – rame foto de argint pentru amintiri de neuitat

Uneori este dificil să găsim un singur cadou perfect. De multe ori luăm diferite daruri și sperăm că unul dintre ele va fi pe placul persoanei pentru care cumpărăm. Din acest motiv am întocmit o mini listă cu idei de cadouri pe care să le oferi soției!

  1. Nufăr lucrat manual și decorat cu foiță de aur de 2K din ceramică grecească;
  2. Set de cafeau sau ceai lucrat manual din ceramică grecească, set pentru 6 persoane;
  3. Bombonieră rotundă din cristal de Bohemia de aprox. 10 cm;
  4. Sfeșnic din cristal de Bohemia, model Diamond, 10×8 cm;
  5. Carafă din cristal de Bohemia, model Patriot, de 700 ml;
  6. Ramă foto din argint, model Fiore, 13×18 cm.

Putem fi convinși că cunoaștem ce obiecte preferă doamnele? Fiecare doamnă și domnișoară are o personalitate puternică, însă oricum ar fi ea, un dar de argint o va impresiona. De ce acestora nu le-ar plăcea o frumoasă ramă de argint pe care să o folosească spre a-și păstra fotografiile cu persoanele dragi?

ClassGifts deține o varietate de rame foto de argint, care poate fi un minunat cadou pentru ea, indiferent de ocazia pentru care este dăruită. Este un cadou de bun gust, cu încărcătură emoțională puternică și care cu siguranța va sta alături de ea o lungă perioadă de timp.

Cine nu ar fi fericit să primească în dar o ramă foto de argint pe care să o plaseze la căpătâi cu imaginea unei persoane iubite? ClassGifts este magazinul în care acele idei de cadouri pe care le aveți în minte se pot transforma în cadouri ideale pentru oricine.

Cristal de Bohemia – cristalul apreciat de doamnele și domnișoarele alese

            Nu este de mirare că cea mai apreciată sticlă din inima Europei este faimosul cristal de Bohemia. Lucrătura sa fină care vine în mărimi și forme diferite impresionează cele mai pretențioase priviri și este un frumos cadou pentru ea. Doamna din viața ta va fi fericită să primească în dar un frumos obiect decorativ din cristal de Bohemia.

Cristalul de Bohemia este cea mai bună alegere în termeni de idei de cadouri. Persoanele rafinate îl preferă pentru colecțiile personale, dar și ca obiecte pentru a-și răsfăța invitații. Domnișoarele nu pot rezista eleganței unui set de pahare de cristal de Bohemia.

Cristalul de Bohemia este vedeta magazinului Class Gifts. Noi avem pe rafturi numeroase produse din acest cristal exceptional. Știați că meșteșugul cu cristal este printre cele mai vechi din Cehia? Din acest simplu motiv, dorim să onorăm această practică și să le prezentăm clienților cele mai inedite produse.

La Class Gifts găsiți cele mai variate produse din cristal de Bohemia. Variat e puțin spus, avem o mulțime de produse care abia așteaptă să vă servească! Doamnele și domnișoarele vor fi în mod special încântate de ele. Ce produse din cristal de Bohemia le dăruim?

  • Seturi de pahare din cristal de Bohemia (pentru vin alb, roșu, whisky, cognac, șampanie);
  • Bomboniere, platouri, suporturi de lumânări;
  • Vaze din cristal de Bohemia, diferite mărimi și design-uri;
  • Rame foto din cristal.

O doamnă cu gusturi rafinate va fi pe deplin mulțumită dacă îi va fi oferită o minunată vază de cristal de Bohemia. Florile strălucesc și ele când se odihnesc în frumosul cristal de Bohemia. Ce alt cadou pentru ea poate fi mai potrivit decât faimosul cristal din inima Europei, Bohemia?

ClassGifts – cadouri pentru cea mai importantă femeie din viața ta

            Doamnele și domnișoarele nu ar avea motive să se plângă dacă vor fi surprinse cu cadouri elegante și luxoase. O frumoasă ramă foto de argint sau un produs marca cristal de Bohemia se numără printre cele mai căutate cadouri pentru a fi oferite doamnelor și domnișoarelor din viața noastră.

ClassGifts vă sare în ajutor când nu sunteți siguri ce anume puteți oferi drept cadou unei femei importante. Produsele noastre de lux sunt selectate cu grijă, noi având în vedere calitatea și rafinamentul care este livrat odată cu produsul. Magazinul nostru are o reputație nepătată în termeni de profesionalism și seriozitate.

Să nu uitați un aspect important: când nu vă puteți alege cadoul potrivit, nu ezitați să ne contactați! De asemenea, vă puteți ghida după recenziile altor clienți pentru a vă putea hotărî asupra unui cadou de impact.

Oricând vă aflați într-un impas și se apropie ziua de naștere a soției, surorii sau prieteni, ClassGifts vă scoate în fața gama variată de argintărie. Niciodată nu o să vă mai simțiți presați de timp când noi ne aflăm la un click distanța, oricând pregătiți să vă stăm la dispoziție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 300 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania