Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 300 RON!

cadouri pentru el, cadouri barbati

Cele mai inspirate cadouri pentru bărbaţi

Care sunt cele mai inspirate cadouri pentru el pe care le poți achiziționa direct de pe Class Gifts? Am ales nici mai mult, nici mai puțin de 5 idei de cadouri perfecte pentru el. Indiferent de ocazie, nu vei da greș cu acestea. Iată, așadar, la ce anume ne-am gândit! Iată cele mai frumoase idei de cadouri pe care le poți lua în considerare când vrei să dăruiești ceva tatălui, socrului, fratelui, iubitului, medicului sau prietenului.

Idei de cadou pentru bărbaţi: 5 cele mai frumoase cadouri pentru EL

Încălzitor din argint pentru cognac

Știm cu toții faptul că bărbații preferă băuturile puternice, dar și rafinate. Cognacul se numără printre acestea. Ne-am gândit cum ar fi să-i dăruiești soțului sau tatălui tău un încălzitor pentru cognac. Unul care să-l facă să-și amintească mereu de tine.

Un încălzitor cognac din argint s-ar putea să fie exact ceea ce i-a lipsit. Iar pentru că dispune de două pahare, vei avea chiar și tu posibilitatea de a te bucura de un pahar de cognac servit alături de tatăl sau socrul tău, după caz.

Paharele incluse în pachet sunt din cristal sau sticla cristalina (o sticla special creata în acest sens pentru a permite încălzirea optimă şi uniformă), iar încălzitorul este conceput în așa fel încât să aibă o formă specială. Această formă ajută la eliberarea aromelor cognacului învechit.

Folosind un încălzitor pentru cognac, cognacul va avea mereu temperatura optimă de servire.

Pahare Whisky din Cristal de Bohemia

Puteam rata oportunitatea de a nu menționa paharele Whisky din Cristal de Bohemia? Cu siguranță nu! Paharele acestea nu doar că sunt o variantă inspirată de cadou. Sunt o idee de cadou accesibilă pe care o poți lua în calcul atunci când dorești să oferi o atenție unei persoane din viața ta.

Paharele de Whisky pot fi oferite atât de către femei către bărbați, cât și de către bărbați către o altă persoană importantă din viață de sex masculin.

O băutură bună, precum este Whisky, se bea dintr-un pahar de calitate!Pe site-ul nostru există o gamă variată de seturi de pahare Whisky din Bohemia, care abia așteaptă să-și cunoască viitorul posesor.

Poate că nu ești tu, dar cu siguranță cel căruia alegi să-i faci cadou va fi! Fii pregătit doar să-i primești cu brațele deschise bucuria de pe chip!

Pahare de vin din Cristal de Bohemia

Am vorbim despre încălzitor de cognac și pahare Whisky, motiv pentru care nu putem lăsa de-o parte nici paharele pentru vin din Cristal de Bohemia. Mult mai elegante și rafinate, acestea sunt perfecte pentru a fi dăruite în dar bărbatului din viața ta!

Paharele pentru vin Cristal Bohemia nu sunt doar un dar prietenesc, ci și un cadou oficial, care poate fi oferit șefului sau chiar medicului de familie. Nu ezita să-ți arăți atenția față de persoanele care sunt mereu dispune să-ți sară în ajutor!

Arată-ți aprecierea față de ei printr-un cadou inspirat, sofisticat, elegant și de calitate. Optează pentru un set de pahare de vin din Cristal Bohemia! Este cadoul cu care nu poți da greș!

Crucifixe

Crucifixul – este sau nu acesta o idee de cadou inspirată? Din punctul nostru de vedere, un crucifix este de multe ori mult mai apreciat decât orice alt cadou. Trebuie doar să știi care este persoana care îl va aprecia.

Așadar, recomandăm a se opta pentru crucifixe drept cadou pentru acele persoane credincioase, care au o pasiune față de tot ceea ce înseamnă elemente bisericești. Un crucifix va sensibiliza persoanele trecute de o anumită vârstă. Aici ne referim la părinți, la bunici, naș sau chiar la persoanele care au un rol în biserica ortodoxă.

Bunicul, tatăl, nașul sau preotul care te-a botezat și cununat se vor bucura de o atenție ca aceasta. O cruce din argint poate fi dăruită cu orice ocazie. Fie că este vorba despre serbarea numelui, vizită sau onomastică, chiar nu are importanță.

Crucifixele sunt o idee de cadou inspirată oricând. Chiar și atunci când ești în criză de timp sau nu știi ce să achiziționezi persoanei dragi!

Icoane din argint

O surpriză plăcută pot fi și icoanele din argint. Mult mai rafinate din punct de vedere al designului, icoanele din argint de pe Class Gifts sunt create cu atenție, tocmai pentru a putea fi oferite chiar și celor mai sofisticate personalități.

În cazul în care nu știi ce să achiziționezi, care să se potrivească drept cadou, o icoană de argint este soluția. Icoanele sunt mult mai potrivite a fi dăruire bărbaților. Deși bărbații nu pot fi impresionați cu orice, o icoană cu siguranță va emoționa.

Toate modelele de icoane argint disponibile sunt de cea mai bună calitate. Sunt, de asemenea, perfecte pentru a fi oferite în dar persoanelor simple, care apreciază orice, dar și persoanelor care nu se mulțumesc cu un cadou oarecare.

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 300 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania