Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 300 RON!

cadou femei ziua ei

Cadouri pentru ea de ziua ei

Ziua ei: a mamei, colegei, iubitei, nașei, șefei, surorii sau soacrei. Ziua ei se apropie. Nu vrei să dai greș cu cadoul de anul acesta? Permite-ne, atunci, să-ți prezentăm câteva dintre cele mai frumoase cadouri pentru ea de ziua ei.

Le vei iubi și suntem siguri că vei dori și tu să le deții! Iată la ce ne-am gândit și ce idei sperăm să-ți fie de folos:

11 cadouri pentru ea de ziua ei pe care le poți lua în calcul

Setul argintat de cafea You and me Chinelli

Se apropie ziua soției sau iubitei tale? Îți oferim trei motive pentru care considerăm setul acesta ca fiind un cadou perfect pentru ea. Este elegant, original și un cadou de lux care nu are cum să nu-i placă! Fii pregătit s-o impresionezi!

Bolul argintat Mausy Chinelli

Nu uita că femeile iubesc bolurile. Tocmai de aceea am ales și acest bol pentru ea. Diferența dintre bolurile obișnuite și acesta este că Mausy Chinelli este ornat cu elemente uimitoare, care redau acestuia un aer regal.

Formula lui perfectă este, de asemenea, perfectă pentru toate fructele!

Somiera/Letiera Baroque din cristal de Bohemia

Nu ai tocmai un buget mare alocat în direcția achiziționării unui cadou pentru ea? Echipa ClassGifts are o soluție pentru fiecare tip de buget în parte.

Așadar, dacă partenera ta sau chiar mama ta apreciază cristalul de Bohemia, îți recomandăm somiera Baroque. Este ieftină, dar este o idee de cadou inspirată. Eleganța designului este cea care nici măcar nu dă de bănuit că ar fi, de fapt, un cadou ieftin.

Vaza ceramică din Grecia decorată cu foiță de aur 24k

Iubim vazele pentru că acestea sunt cele care spun povești. Oferă-i șansa mamei tale sau chiar soacrei de a descoperi povestea vazei ceramice din Grecia decorată cu foiță de aur 24k. Este un cadou util care poate fi păstrat în timp, peste ani și ani!

Vaza X Lady din cristal Bohemia

Nu vrei să achiziționezi pentru persoana din viața ta o vază din ceramică? Atunci optează pentru una din cristal Bohemia. Dacă nu cea anterioară, cu siguranță aceasta va fi pe placul tău. Și cel mai important, pe placul sărbătoritei.

Setul 6 pahare de vin model Milvus cu titanium

Paharele de vin sunt un cadou potrivit chiar și pentru femei. Cu atât mai mult pentru cele care preferă să savureze în fiecare seară sau la sfârșit se săptămână un pahar de vin.

Setul acesta vine cu marcajul de autenticitate Bohemia, tocmai pentru a fi sigur de calitatea și originalitatea paharelor.

Setul de 6 pahare pentru vin roșu Klara Bohemia Crystalite cu titanium

Un alt set de pahare vin pentru ea est și acesta. Elegant și rafinat, deși are la bază cristal de Bohemia, setul are un preț competitiv. Nu rata șansa de a-i oferi persoanei dragi ție de ziua ei un cadou demn de apreciat.

Dacă l-ai căutat pe cel perfect, acesta este!

Caseta de bijuterii/Bomboniera cu foiță de aur de 24k

Pe site-ul nostru găsești mai multe modele de bomboniere sau cutii de bijuterii cu foiță de aur 24k lucrate manual. Aceste obiecte nu sunt realizate nicăieri altundeva, decât în Grecia!

Se numără printre ideile de cadouri pentru ea inspirate, iar prețul unei astfel de casete nu este deloc ridicat.

Setul de 6 pahare pentru vin alb Klaudie Bohemia Cristalyte

Paharele care alcătuiesc acest set sunt perfecte pentru a bea vin alb din ele. Însă știi ce poți face cu acestea, odată achiziționate? Le poți oferi în dar unei persoane dragi, căreia știi că-i place să bea vin alb.

Icoana Maica Domnului de la Athos

Icoana aceasta are o poveste inedită în spate. Acest lucru o face foarte specială. Iar dacă plănuiești să-ți surprinzi mama sau o altă persoană dragă ție, ia în considerare acest cadou.

Crede-ne, este cadoul cu cel mai mare impact emoțional pe care-l poți oferi!

Icoana Iisus Hristos pe foiță de argint

Lucrată pe foiță de argint, această icoană este pentru persoanele care nu se mulțumesc cu orice. Și desigur, dacă vorbim, de exemplu, despre șefa sau doctorul tău, nu poți cumpăra orice. Icoana aceasta este soluția în cazul în care nu vrei să dai greș.

Ce alegi dintre aceste idei de cadouri pentru ea de ziua ei pe care ți le-am propus?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 300 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania

× Discuta cu noi