×

Înregistrare

Date personale

Date autentificare

sau autentificare

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Termenii și condițiile sunt obligatorii
Email sau parola greșită

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

 

Definirea termenilor

- Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul www.classgifts.ro

Design-ul si continutul site-ului apartin in exclusivitate S.C. CLASS GIFT S.R.L. si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. 

S.C. CLASS GIFT S.R.L. are sediul principal in Bucuresti, Soseaua Pantelimon, Nr. 113, Bl. 400B, Sc. 1, ap. 14, Sector 2, cod 021597 si este inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/3283/2011 si are cod fiscal CUI RO 28208959. Punctele de lucru sunt in Bucuresti, Soseaua Pantelimon, Nr. 113, Bl. 400B, Sc. 1, ap. 14, Sector 2, cod 021597 si Strada Torentului, nr. 3-5, etaj 1, camera 102, Sector 2, Bucuresti, cod 021806.

 - Prin termenii “utilizator”, “vizitator” si “dumneavoastra” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.classgifts.ro , indiferent de motiv.

 - Termenii “Regulament”, “Contract” si “Termeni si Conditii” se refera la prezentul contract de utilizare.

 - Prin termenul “date personale”, intelegem informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi si detalii ale stilului de viata, cum ar fi pasiuni si interese.

 

Acceptarea “Termenilor si conditiilor”

Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina.

 S.C. CLASS GIFT SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului contract. In aceasta situatie, S.C. CLASS GIFT SRL va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract de utilizare.

 

Continutul site-ului

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre www.classgifts.ro, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de S.C. CLASS GIFT SRL ca fiind de interes pentru utilizatori.

S.C. CLASS GIFT SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

De obicei, informatiile sunt puse gratuit la dispozitia utilizatorilor. Cu toate acestea, S.C. CLASS GIFT SRL isi rezerva dreptul de a oferi pe site anumite servicii contra cost utilizatorilor.

 

Copyright

Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul site-ului www.classgifts.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. CLASS GIFT SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul S.C. CLASS GIFT SRL , a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 

Acces si inregistrare ca membru

Pentru a va inregistra ca membru pe site-ul www.classgifts.ro , sunteti obligat sa: 1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului; 2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, S.C. CLASS GIFT SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

S.C. CLASS GIFT SRL poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

La inregistrarea ca membru, veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. 

Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

In cazul in care administratorii site-ului va suspenda calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

Legaturi

Site-ul www.classgifts.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Asadar, S.C. CLASS GIFT SRL nu este responsabila pentru nici o paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri. 

Parteneri

S.C. CLASS GIFT SRL are contracte de revanzare (re-seller) cu importatorii marcilor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri referitoare la o anume marca sau un anume produs clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

Declinarea responsabilitatii

O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este sunt pusa la dispozitia noastra de producatori si furnizori. Din acest motiv, S.C. CLASS GIFT SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site. In plus, imaginile prezentate pe site au rol de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

Site-ul nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor despre produse pe care utilizatorii le posteaza, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza prezentul contract sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui portal. Cu toate acestea, S.C. CLASS GIFT SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.

S.C. CLASS GIFT SRL nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Asadar, S.C. CLASS GIFT SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului. Clientul va primi inapoi doar sumele incasate de S.C. CLASS GIFT SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

Valoarea obligatiilor S.C. CLASS GIFT SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor nu depaseste valoarea sumelor incasate de S.C. CLASS GIFT SRL de la clientul respectiv. In astfel de situatii, S.C. CLASS GIFT SRL nu va plati despagubiri clientului.

Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. 

S.C. CLASS GIFT SRL nu este responsabil pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor etc. In situatia in care pretul produsului sau descrierea au fost introduse gresit in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, S.C. CLASS GIFT SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

S.C. CLASS GIFT SRL nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

S.C. CLASS GIFT SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe site.

 

Promotii si concursuri

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de S.C. CLASS GIFT SRL Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibil. S.C. CLASS GIFT SRL isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

Termene de livrare

In mod normal, termenul de livrare al produselor noastre se incadreaza in 48 de ore din momentul inregistrarii comenzii in serverele S.C. CLASS GIFT SRL . Cu toate acestea, avand in vedere anumiti factori independenti de vointa noastra, S.C. CLASS GIFT SRL isi rezerva dreptul de a modifica timpul de livrare in situatii speciale, cu informarea clientului.

Taxe suplimentare

Pretul platit de client este format din pretul produselor. S.C. CLASS GIFT SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. In situatia in care va sunt percepute taxe in plus, va rugam sa ne instiintati imediat la office@classgifts.ro.

Conditii legale

S.C. CLASS GIFT SRL functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Dintre acestea amintim alin. 1 al art. 7 din Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Conform acestuia “Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. 

TERMENI SI CONDITII DE RETURNARE A PRODUSELOR

I. Categoriile de produse care pot fi returnate sunt urmatoarele:

1. Produse care nu corespund specificatiilor tehnice afisate pe site;

2. Produse livrate gresit;

3. Produse pe care, din diverse motive, cumparatorul le returneaza;

4. Produse facturate eronat de catre furnizor;

5. Produse/colete cu deteriori severe.

II. Categoriile de produse care nu pot fi returnate sunt urmatoarele:

1. Produse care nu se afla in ambalajul original intact sau fara accesoriile originale care au insotit produsul;

2. Produse care nu se afla in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalaj original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit) ; Class Gifts considera returul ne-valid si va fi indreptatit sa refuze restituirea contravalorii;

3. Produse care nu sunt returnate in maxim 14 zile calendaristice de la primire;

4. Produsele personalizate;

5. Produse livrate in urma unei comenzi, care nu fac parte din stocul curent Class Gifts.

 

III. Transportul

Asigurarea transportului si costurile aferente acestuia cad in sarcina cumparatorului conform contractelor de distributie.

 

IV. Timpul de raspuns la solicitarea dumneavoastra

Veti primi raspunsul la solicitarea dumneavoastra in maxim 24 de ore, exceptand zilele nelucratoare.

 

V.  Returnarea banilor

Legislatia in domeniu face referire la faptul ca doar persoanele fizice beneficiaza de conditiile de returnare a produselor. Clientii cu personalitate juridica si PFA-urile nu au dreptul sa returneze produsele decat atunci cand conditiile de la punctul I, legislatia referindu-se doar la persoanele fizice.

1. In cazul rambursarii contravalorii produsului si/sau a taxei de transport, aceasta se va realiza in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului.

 2. In cazul in care nu sunt respectate conditiile de retur, banii nu se pot returna. Va reamintim ca trebuiesc respectate toate conditiile cu care dumneavoastra ati fost de acord in momentul in care ati acceptat precizarile din Termeni si Conditii si ati finalizat comanda.

 3. Contravaloarea serviciilor suplimentare, incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre Client, nu se ramburseaza.

 4. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre Client.

 

NOTA 

In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. 

 Pentru produsele personalizate, ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 republicata in 2008 prevede:

 “Art.10 – Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor în care partile au convenit altfel: (..)

 ……………………………………………

 c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, (..);”

 

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.CLASSGIFTS.RO SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL WWW.CLASSGIFTS.RO VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.CLASSGIFTS.RO SI VA DESCHIDE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

 

Litigii

Litigiile aparute intre clienti si S.C. CLASS GIFT SRL vor fi rezolvate pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu a fost rezolvat pe acesta cale, competenta revine instantelor de judecata romane de la sediul SC Class Gift SRL.

Cosul meu

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.