Cum se livreaza produsele?

Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul www.classgifts.ro se realizeaza prin intermediul serviciului de curierat rapid, UrgentCargus, in 1-2 zile lucratoare in orice localitate din Romania. Produsele care nu mai sunt pe stoc in momentul comenzii pot fi livrate in 12 zile lucratoare (Va rugam contactati consultantii de vanzari pentru data exacta a livrarii produselor out-of-stoc).

 Livrarile se pot face si Sambata. Pentru livrare Sambata va rugam solicitati acest lucru in comanda sau telefonic. 

 

Livrarile se fac prin Curier Rapid. 

In cazul in care produsul/produsele comandate nu sunt in stocul furnizorului, ne rezervam dreptul de a modifica perioada de livrare catre dumneavoastra cu un numar de zile suplimentar fata de termenul de livrare standard, informandu-va inainte. De asemenea, nu suntem raspunzatori de faptul ca un anumit produs a devenit indisponibil la furnizor in aceasta perioada si nu mai poate fi livrat. 

Livrarea coletului se face la adresa mentionata de client in momentul plasarii comenzii.

Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului. In cazul in care produsele sunt fragile si grele(de exemplul pahare, obiecte de Cristal etc) produsele vor fi ambalate individual in elemente de protectie in interiorul cutiilor proprii.

 Care sunt costurile de transport?

Comenzile cu valoare totala mai mare de 200 de lei beneficiaza de Livrare GRATUITA, in orice localitate din Romania cu acoperire UrgentCargus. Lista localitatilor acoperite de UrgentCargus o gasiti aici.

Pentru localitatile ce nu sunt in aria de acoperire UrgentCargus, va rugam luati legatura cu consultantii nostri pentru a vi se comunica pretul final al transportului.

In cazul efectuarii unei comenzi a carei valoare totala este mai mica de 200 de lei, se va aplica o taxa de transport in valoare de 19 lei.

 

Garantam livrarea produselor dupa cum urmeaza:

Livrari in Bucuresti: A doua zi lucratoare pentru comenzile primite pana in ora 16:00. Pentru livrari in aceeasi zi sau in week-end contactati telefonic consultantii nostri la numarul 0733.540.619.

Livrari in Romania in alte localitati decat Bucuresti: A doua zi lucratoare pentru comenzile receptionate si confirmate pana in ora 15:30. Comenzile receptionate in week-end, in cursul noptii sau dupa ora 15:30 in zilele lucratoare vor fi expediate in prima zi lucratoare urmatoare.

Te grabesti? Ai nevoie urgenta de un produs? Suna-ne la 0733.540.619 si vom cauta cea mai buna varianta sa iti ajunga la timp produsul comandat.

Pentru Livrare Internationala contactati-ne la comenzi@classgifts.ro sau la Telefon +40723511891

Ce fac daca vreau sa returnez sau sa schimb produsul?

In cazul in care vrei sa returnezi produsul nu trebuie sa iti faci nici o grija. ITI GARANTAM RETURUL. Te-ai razgandit? Este in regula. Indiferent de motiv, te asiguram ca iti vom returna banii sau vom schimba produsul in functie de ce varianta alegi. Daca vrei sa returnezi fara nici un cost de transport, te asteptam la sediul nostru din Str. Torentului nr 3-5, Sector 2, Bucuresti.

Costurile de transport(catre tine sau retur) nu vor fi returnate.

Daca vrei sa trimiti coletul prin curier inapoi, te rugam sa iei legatura cu noi la telefon 0733540619 sau email eshop@classgifts.ro

Coletele trimise prin curier trebuie sa fie ambalate corespunzator pentru a nu se deteriora pe parcursul trimiterii, sa fie insotite de documentele de retur, iar ambalajele si sigiliile sa fie intacte. Produsele incomplete, deteriorate, cu urme de orice fel(socuri, lovituri, ciobituri, zgarieruri, pete, etc.), fara sigilii, fara ambalajele originale sau cu acestea deteriorate nu pot fi returnate.