Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 300 RON!

Set 6 Pahare Vin Cristal Bohemia 260 ml Model 500PK Mat

Seturi de pahare de vin pentru vinul tău preferat

Vinul este o băutură cu rădăcini încă din antichitate, care a supraviețuit sute de ani pentru a putea fi savurat și astăzi. Acum tipurile de vin variază de la locație la locație, însă experții susțin că vinul franțuzesc este vinul considerat aproape perfect. Pentru a te bucura de un vin nobil este necesar să deții un set minunat de pahare de vin din cristal de Bohemia.

Vechea poveste a faimosului vin franțuzesc

Știați că vinul franțuzesc datează încă de pe vremea vechilor colonii? Acest vin are o istorie mai veche de 2000 de ani. Vinul nu a făcut parte din cultura franceză de foarte mulți ani, iar viticultura s-a dezvoltat în Franța datorită coloniștilor greci. Vă puteți închipui că vinul franțuzesc își are originea în Grecia?

Da, vinul franțuzesc a apărut pentru prima dată în Marseille, datorită unei colonii grecești de acum două mii de ani. Astfel Franța este o țară care a contribuit la producția vinului de doar câteva sute de ani în comparație cu alții. Vinul franțuzesc este practic grecesc!

Chiar dacă vinul franțuzesc provine teoretic din Grecia, fabricarea acestuia a devenit un obicei franțuzesc între timp. În zilele de astăzi, vinul franțuzesc este unul dintre cele mai savurate vinuri din întreaga lume. Ce să fie mai potrivit pentru acesta decât setul de pahare de vin din cristal de Bohemia?

Seturi de pahare de vin din faimosul cristal de Bohemia

Precum vinul, și seturili de pahare pentru vin diferă de la producător la producător și de la înveliș la înveliș. Putem avea pahare de argint, pahare de sticlă, însă cele mai frumoase sunt paharele din cristal. Un vin de calitate înaltă poate fi savurat doar din pahare de cristal Bohemia.

ClassGifts vă propune să alegeți din gama noastră de seturi de pahare pe cel mai potrivit preferințelor dumneavoastră. Dacă doriți un set specific pentru mesele de seară, vă recomandăm setul de 6 pahare model Fregata. Este un model elegant din care vă puteți savura vinul franțuzesc alături de bucate alese!

Dacă preferați modele mai puțin pretențioase dar care să fie totuși elegante, noi vă îndrumăm atenția către alt set minunat. Un astfel de set este setul de 6 pahare pentru vinul alb, modelul Klara din cristal de Bohemia. Cristalul de Bohemia este cel mai potrivit înveliș pentru paharele de vin.

Idei de cadouri din Cristal de Bohemia pentru prieteni dragi

Paharele dedicate vinului sunt cele mai calitative atunci când sunt produse din cristal de Bohemia. Cele mai calitative pahare sunt și cele mai bune opțiuni în materie de cadouri pentru cei dragi. Astfel, te invităm să te gândești bine și să achiziționezi un set de pahare din cristal de Bohemia pentru prietenii tăi.

Cristalul de Bohemia nu numai că este rafinat, dar este un cadou ideal pentru prietenii dragi ție. Cine ar refuza să primească în dar un frumos set de pahare din cristal de Bohemia? Noi îți garantăm că prietenii te vor adora pentru acest cadou absolut unic și frumos.

Paharele de vin din cristal de Bohemia de la ClassGifts sunt printre cele mai achiziționate produse de la noi de pe website. Dacă noi nu te putem convinge să achiziționezi un set, o vor face clienții noștri mulțumiți de produse. Descoperă testimonialele lăsate de clienții noștri fideli. Vei înțelege astfel ca oferim produse si servicii de calitate Premium.

Seturi de pahare de la ClassGifts de cea mai bună calitate

Noi cei de la ClassGifts știm cum să facem un client mulțumit, iar pentru aceasta acordăm o atenție deosebită produselor noastre. La noi poți găsi pahare de argint pentru băutura preferată și chiar tacâmuri de argint pentru mesele în familie. Seturile de pahare sunt în special la mare căutare.

Seturile noastre de pahare variază în funcție de băutura ta preferată. Îți place vinul alb sau roșu? ClassGifts îți pune la dispoziție seturi întregi de pahare din cristal de Bohemia. Preferi whisky-ul? Cristalul de Bohemia este absolut minunat când se regăsește sub forma unor simple dar elegante pahare de whisky.

Pe ClassGifts nu poți da greș în a găsi un set de pahare pe placul tău. Varietatea noastră de produse luxoase îți permite să alegi doar ceea ce îți place. Întocmește-ți lista de cumpărături pentru cadouri viitoare și nu uita să îți pui în coș și un set de pahare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 300 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania