×

Înregistrare

Date personale

Date autentificare

sau autentificare

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Termenii și condițiile sunt obligatorii
Email sau parola greșită

REGULI PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

In cazul in care un client doreste sa returneze un produs care se incadreaza intr-una dintre situatiile prezentate mai jos, clientul are obligatia de a instiinta in prealabil magazinul online Class Gifts in scris sau prin e-mail la adresa: comenzi (at) classgifts.ro.

Returnarea produselor se face la adresa SC Class Gift SRL, Str. Torentului, Nr 1-5, etaj 1, cam 102, Sector 2, cod 021806, Sector 2, Bucuresti.

Coletele trimise cu plata Ramburs nu vor fi acceptate.

Un client al magazinului online Class Gifts poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii: 

  • in cazul in care produsul nu este conform cu specificatiile prezentate pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile prezentate pe site, clientul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, clientul va plati diferenta. Daca valoarea produsului inlocuitor este mai mica, clientul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.
  • in cazul in care clientul doreste, poate sa renunte la cumparare in termen de 14 zile calendaristice. Conform OG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, un consumator poate renunta la cumparare (prin denuntare unilaterala a contractului) in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului comandat la distanta. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului.

"Art. 10. - Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: [...]

b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator;"

 

Alte categoriile de produse care nu pot fi returnate:

 

Produse care nu se afla in ambalajul original intact sau fara accesoriile originale care au insotit produsul;

Produse care nu se afla in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalaj original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit) ; Class Gifts considera returul ne-valid si va fi indreptatit sa refuze restituirea contravalorii;

Produse care nu sunt returnate in maxim 14 zile calendaristice de la primire;

Produse livrate in urma unei comenzi, care nu fac parte din stocul curent Class Gifts.

 

NOTE

1. DEFINITIA CONSUMATORULUI.

In conformitate cu OG 34/2014, un consumator este orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, aşa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanţa Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare”.

Prin urmare, clientii persoane juridice si PFA nu beneficiaza de dreptul de returnare a produselor achizitionate.

2. SUPORTAREA CHELTUIELILOR DE TRANSPORT
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului.

 

3. TERMENUL DE RETURNARE A CONTRAVALORII COMENZII
S.C. CLASS GIFT SRL va inapoia contravaloarea comenzii si taxa de transport in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator).

 

4. STAREA PRODUSULUI RETURNAT:
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Aceste dispozitii se aplica conform O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse prin intermediul acestui site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz si ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului.Cosul meu

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.