Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 200 RON!

pahare cristal

Pahare cristal – cum alegem cel mai bun set?

Suntem ClassGifts, magazin online de cadouri iar întrebarea cea mai întâlnită printre clienții noștri este cum pot alege cel mai bun set de pahare cristal. Pentru a veni în sprijinul comunității noastre, precizăm faptul că înțelegem că un set de pahare din cristal este o investiție importantă, din acest motiv, vă oferim câteva sfaturi de ajutor în alegerea celor mai calitative produse.

Pahare cristal – un element ornamental pentru orice ocazie

Setul de pahare cristal care conține elemente diverse este într-adevar o achiziție care reușește să se transmită din generație în generație, tocmai datorită calității lor. Din acest motiv, dacă alegeți seturile de cristal este indicat să vă informați corect în prealabil. Este important ca orice cumpărător să cunoască pașii spre alegerea celui mai bun set de pahare.

Setul potrivit de pahare din cristal te va ajuta să aduci în mod vizibil un plus de eleganță mesei tale pentru ocazii speciale. Degustarea băuturilor poate deveni momentul preferat dintr-o cină specială, cât timp se folosesc accesorii de înaltă calitate. Iar acest lucru, nu poate însemna decât un singur lucru: musafirii vor pleca impresionați și mulțumiți de masa pe care o pregătești, indiferent de ocazie.

Fie că este vorba de un set de pahare pentru apă sau un set pahare cristal pentru șampanie, înainte de a face o alegere trebuie să acordați o atenție anumitor criterii esențiale precum stilul, claritatea sau strălucirea. Pentru cele mai bune alegeri, îți oferim un ghid esențial de alegere a celor mai bune pahare din cristal.

Pahare cristal – cum alegem cel mai bun set?

Primul lucru important de care trebuie să ții cont în alegerea paharelor se referă la materialul din care acestea au fost lucrate. A face diferența între cristal și sticla cristalină te va ajuta în alegerea corectă.

Sticla cristalină și cristalul par asemănătoare, cu toate acestea, cristalul conține plumb, pe când, majoritatea tipurilor de sticlă de pe piață conțin doar calciu. Seturile din cristal de astăzi conțin o concentrație importantă de plumb, motiv pentru care dețin și câteva caracteristici aparte.

Cristalul pur este considerat unul dintre cele mai fine materiale destinate seturilor de pahare. Cu o claritate superioară și cu o greutate impunătoare, paharele din cristal sunt folosite în general în ocaziile speciale, tocmai datorită eleganței și purității pe care o impun. Cu o concentrație importantă din plumb, lumina care pătrunde in aceste pahare va reflecta un joc impresionant de culori.

ClassGifts deține o colecție bogată de astfel de seturi de pahare din care poți alege. O astfel de investiție este un avantaj atât pentru tine, cât și pentru satisfacerea celor mai înalte gusturi ale invitaților tăi. Dacă vrei să faci un cadou de impact, piesele din cristal sunt întotdeauna soluția perfectă.

Cristal marca Bohemia – caracteristicile celui mai bun cristal

Esti curios sa afli mai multe detalii despre produsele din cristal de Bohemia ? Cele mai importante detalii cărora trebuie să le acorzi atenție sunt în general, claritatea, strălucirea și greutatea paharelor din cristal. Claritatea unui pahar din cristal va fi ușor de înțeles dacă privești paharul în fața unui fundal alb. Spre deosebire de sticla obișnuită de pe piața, cristalul ofera ideea unui produs luxuriant, tocmai datorită clarității.

Strălucirea unui set de pahare din cristal, este un indicator al conținului mare de plumb din compoziția paharelor. Un pahar din cristal de cea mai bună calitate are o strălucire aparte, ușor de diferențiat față de restul sticlelor. Această strălucire calitativă se păstrează în permanență, indiferent de lumina din jur sau alte elemente exterioare.

Inclusiv greutatea paharelor de cristal este un factor cheie după care trebuie să te ghidezi. Cu cât paharul de cristal este mai greu, cu atât înseamnă că deține o cantitate mai mare de plumb în compoziția proprie.

Pahare cristal Bohemia – recomandări pentru seturi de pahare

Pentru a-ți facilita căutările cât și alegerea, ți-am pregătit o selecție din cele mai renumite și apreciate seturi de pahare din cristal pe care noi le oferim clienților noștri. Modelele alese acoperă o gamă largă atât de nevoi, cât și de bugete. Produsele noastre sunt atent selecționate pentru a vă oferi calitate superioară.

  1. Set 6 Pahare Vin Rosu Cristal Bohemia model Dover 320ml – Setul de pahare este ideal pentru servirea celor mai rafinate și vechi vinuri de pe piață. Paharele completează perfect un scenariu vintage prin formă, dar totuși modern și elegant prin design.
  2. Set 6 Pahare Sampanie Dover 180 ml by Bohemia Cristal – Setul de 6 pahare cristaline sunt ideale pentru momentele importante din viața ta. Savurează o șampanie fină cu ajutorul paharelor de calitate premium.
  3. Set 6 pahare apa Timesquare 420 ml Cristal Bohemia – Set-urile de apă din cristal sunt ideale pentru design-ul unei mese elegante și cu stil.

Încearcă seturile noastre de pahare din cristal și vei fi impresionat de calitatea obiectelor alese cu bun gust! Oferă celor dragi o masă de neuitat cu produsele ClassGifts.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 200 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania