Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 300 RON!

pahare vin rosu

Oferă prietenilor dragi un set de pahare vin rosu

Un set de pahare vin rosu este un cadou ideal în momentele în care nu știi ce să cumperi cuiva drag. Este un gest frumos și elegant, iar paharele de vin nu vor deveni prea curând de domeniul trecutului. Paharele luxoase de cristal sunt cadouri pe care nu le va refuza nimeni, în special dacă le comanzi de pe magazinul online ClassGifts.ro!

Un set de pahare vin rosu oferit în dar prietenilor

După cum am menționat înainte, un set de pahare vin rosu este probabil cel mai bun cadou la care te poți gândi. Indiferent de situația în care te afli sau ocazia care se apropie, acest set este perfect. Când vine ziua prietenilor, tu ai deja cadoul pregătit, gata de a fi dăruit.

Știați că vinul roșu era considerat a fi simbolul prieteniei și al fericirii în literatură? Nu este de mirare că vinul roșu era băutura preferată a grecilor antici! Aceștia știau să se bucure mai mult de viață, iar vinul roșu a reușit să lege prietenii de lungă durată.

În acest fel, un set de pahare vin roșu le va aduce bucurie prietenilor tăi, sugerându-le subtil importanța prieteniei voastre. Nu știm niciodată pe ce drum ne va duce viața, dar este important să avem prieteni buni alături de noi. Oferă-le un pahare cristal Bohemia de pahare de vin și ține-i aproape!

Cum alegem cel mai bun set de pahare de vin

Dacă am stabilit că un set de pahare de vin roșu este cadoul perfect pentru prietenii noștri, acum trebuie să discutăm despre tipuri. Sunt diverse seturi în diverse forme și mărimi, care mai de care mai frumoase. Care este cel mai potrivit set pe care să-l dăruim prietenilor noștri dragi?

Cu siguranță noi îți vom recomanda setul cu modelul Caren din cristal de Bohemia. Te așteptai la altceva decât frumosul cristal de Bohemia? Modelul Caren este un model simplu dar elegant, pe care prietenii cei mai pretențioși îl vor adora. Dacă tu crezi că nu este pe gustul lor, mai avem și altele.

Un alt set minunat este modelul Dover, tot din cristal de Bohemia. Ce poate fi mai minunat și mai de bun gust decât un set de pahare din cristal de Bohemia? Indiferent de gusturile prietenilor tăi, ei vor adora acest set și îl vor folosi pentru cele mai speciale ocazii.

Seturi de pahare din cristal pe care le poți face cadou

Prietenii sunt precum a doua familie. La fel ca familia, merită doar cele mai bine alese cadouri, deci trebuie să le dăruim daruri care să se potrivească gusturilor lor. Pe lângă modelul Caren și Dover, alte și alte modeluri pentru pahare de vin roșu, precum modelul Glacier din cristal.

Modelul Glacier este puțin diferit față de modelul Caren și Dover prin design-ul său mai elaborat și mai frumos. Acest model inspiră lux, bun gust și este darul perfect pentru acei prieteni care nu știu ce doresc. Cristalul de Bohemia își va face datoria și îți va impresiona prietenii.

Din categoria pahare de cristal mai simple avem și paharele de vin roșu model Elise la 290 ml. Este un set de 6 pahare precum orice alt set, care atrage privirile curioșilor prin frumusețea lui. Oricare set ai alege, prietenii tăi își vor aminti de cadoul de la tine.

ClassGifts și paharele de cristal din care poți servi vin roșu

Ați avut parte până acum de câteva dintre modelele de pahare de cristal din care vă puteți savura vinul roșu. Vinul în sine este o băutură care denotă eleganță și răsfăț și are nevoie de pahare pe măsură. De aceea la ClassGifts puteți achiziționa pahare din cristal de Bohemia.

Paharele de vin sunt frumoase și vin cu diferite design-uri. Este dificil să spui că nu știi ce anume se potrivește gusturilor tale. Oricare ar fi ele, suntem siguri că din gama noastră cel puțin un set îți va atrage atenția. Cristalul de Bohemia impresionează indiferent de forma in care este lucrat.

ClassGifts este prietenul tău în materie de idei de cadouri pe ultima sută de metri. Vine ziua prietenilor tăi sau a părinților? Fii fără griji, noi avem tot ceea ce ai nevoie. Fă-ți lista de cumpărături și lasă-te purtat de frumusețea cristalului de Bohema regăsit sub forma paharelor de vin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 300 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania