Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 200 RON!

nunta de aur nunta de argint

Nunta de aur sau nunta de argint? Vezi cadourile potrivite!

Aveți împreună 50 sau 25 de ani de căsnicie? Dacă acest eveniment se apropie cu pași repezi, nu uita nici de cadouri. Acestea sunt cadourile potrivite pentru nunta de aur și nunta de argint.

Cadouri perfecte pentru nunta de aur

Am gândit pentru tine și partenerul tău câteva idei de cadouri perfecte pentru nunta de aur. ClassGifts oferă șansa tuturor sărbătoriților de a alege din următoarele.

Set 2 pahare de șampanie pentru nunta de aur, marca ClassGifts

Cum să marchezi acest eveniment atât de important, 50 de ani de căsnicie, dacă nu printr-un set de 2 pahare pentru șampanie marca ClassGifts? Special gândite pentru a se potrivi acestui eveniment, paharele pentru nunta de aur sunt produse în Italia și atent lucrate de cei mai pricepuți oameni.

Sunt speciale. De ce? Tocmai pentru că designul lor este unul deosebit. Vei vedea, de asemenea, că pe fiecare pahar este aplicat un medalion de argint. Paharele vin ambalate într-o cutie special dedicată evenimentului, tocmai pentru a-ți fi mai ușor să le dăruiești partenerului.

Ramă foto din argint model 50 de ani

Ramele foto din argint model 50 de ani sunt special create pentru a putea păstra amintiri vii în ele. Aniversarea de 50 de ani de căsătorie este foarte importantă. Acesta este și motivul pentru care punem la dispoziția tuturor celor interesați doar rame foto de argint.

Avem o gamă foarte largă pe site! Ca urmare, la această categorie, chiar ai de unde alege! În funcție de mărimea și modelul dorit, ClassGifts va livra cu bucurie până la adresa ta, prin curier.

Set 48 de tacâmuri argintate Inglesse Made in Italy by Chinelli

Odată cu trecerea anilor, soția ta a devenit tot mai pretențioasă? În acest caz, cu siguranță, nu o să dai greș cu acest set de 48 de tacâmuri argintate Inglesse Made in Italy by Chinelli. Este mult prea elegant și frumos ca să dai greș cu el.

Dacă bugetul îți permite, achiziționează-l! Oferă-l în dar soției tale! Doar o dată în viață sărbătoriți 50 de ani de la căsătorie!

Încălzitor de cognac aurit

Ce alegi pentru el, pentru soțul tău? Bărbații, indiferent de vârstă, nu vor spune nu atențiilor venite din partea soției. Alege pentru el un încălzitor de cognac aurit. Este special făcut pentru a marca acest eveniment din viață!

Găsești o mulțime de modele pe site-ul nostru! Alege un încălzitor de cognac simplu sau optează pentru cel dublu. Cel care-ți atrage privirea cel mai mult este alesul!

Cadouri perfecte pentru nunta de argint

Pentru nunta de argint, ce-ar fi să arunci o privire peste aceste produse.

Set 2 pahare de șampanie pentru nunta de argint

Pentru nunta de argint avem disponibile pe site-ul nostru câteva modele inspirate de seturi de pahare pentru șampanie. 25 de ani de căsătorie merită sărbătoriți în doi, savurând o șampanie bună.

Acest set este un cadou festiv de care vă puteți bucura amândoi. Detaliile fac diferența, setul dispunând de ornament placat cu argint.

Ramă foto din argint model 25 de ani

Desigur, nu puteau să lipsească din recomandările noastre ramele foto din argint, special inscripționare cu detalii care să amintească de serbarea a 25 de ani de la căsătorie.

Perfecte pentru a păstra amintirile vii, ramele foto din argint vor rămâne cele mai achiziționate produse pentru astfel de evenimente.

Icoana Cina cea de Taină

O icoană mare de perete cu Cina cea de Taină este cadoul pe care-l puteți achiziționa împreună. Este bine ca fiecare casă să aibă cel puțin o icoană. În semn de mulțumire lui Dumnezeu că a mai rânduit încă o aniversare în doi!

Acest moment din viață, 25 de ani de căsnicie, merită o icoană specială, care să fie păstrată pe perete. În acest fel vă veți aminti de fiecare dată că a mai trecut un an de căsnicie împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 200 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania