Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 200 RON!

Idei de cadouri pentru femei care își serbează ziua de naștere

Alegerea cadoului perfect pentru ea poate fi o adevărată provocare. Pentru a-ți întinde o mână de ajutor, dragă cititorule, am pregătit pentru tine câteva idei de cadouri pentru femei care își serbează ziua de naștere, cum ar fi: cadouri inspirate, cadouri de lux, dar și cadouri ieftine. Pentru toate categoriile de buget, dar și pentru toate gusturile.

Însă deși pretențioase de fel, femeile, de ziua lor, se bucură chiar și de cele mai mici gesturi. Înainte, însă, de a-i achiziționa un buchet de flori și ciocolata preferată, gândește-te la un cadou cu o valoare sentimentală aparte. Gesturile mici sunt apreciate, însă cadourile bine alese le aduc un zâmbet de milioane pe chip.

Nu știm cui urmează să-i faci un cadou frumos, dar vrem să știi că am pregătit pentru fiecare femeie din viața ta câte ceva special. Ești pregătit să afli? Sperăm ca aceste idei de cadouri pentru femei, atent alese, să-ți fie de folos.

Idei cadouri zi de naștere pentru colegă

Colega ta de la serviciu își serbează în doar câteva zile onomastica? Ne-am gândit la câteva idei de cadouri pentru ziua de naștere a colegei, cadouri accesibile ca preț, tocmai pentru a nu fi nevoit să cheltui foarte mulți bani în această direcție.

Indiferent de cât de puternică este prietenia dintre voi, optează pentru un cadou de pe site-ul nostru și nu vei da greș. Îți sugerăm să te îndrepți spre produsele din cristal de Bohemia. Iar dacă știi că printre plăcerile colegei tale se numără și degustarea vinului, optează pentru un set de pahare de vin roșu din cristal de Bohemia.

Toate modelele de pahare din cristal sunt superbe, iar împachetarea cadou vine din partea casei. De asemenea, poți lua în calcul și alte produse, precum vaze din cristal de Bohemia sau chiar o ramă foto argintată. Rama foto este o idee bună, mai ales dacă ai o legătură strânsă cu partenera ta de muncă.

Idei cadouri zi de naștere pentru iubită

Căutarea ta ar trebui să se oprească aici! De ce? Pentru că venim în întâmpinarea ta chiar și cu idei cadouri zi de naștere pentru iubită.  Iar noi îți recomandăm să iei în calcul rama foto argintată.

Considerăm rama foto ca fiind un cadou excelent, deoarece acesteia îi poți atașa o poză cu voi sau chiar un colaj de fotografii. Astfel, dacă rama foto clasică, din lemn, nu este o idee tocmai inspirată, rama foto din argint este exact darul de care aveai nevoie pentru a i-l oferi.

Iubita ta se va bucura de un cadou ca acesta. Ba mai mult, va admira rama și fotografia, ori de câte ori are șansa. Această idee de cadou este una bună, cu atât mai mult cu cât o ramă foto se păstrează în timp. Oricând poate fi pusă pe birou, bibliotecă sau chiar pe noptiera de lângă pat.

De ce să nu-ți surprinzi iubita cu un cadou de suflet, un cadou care va fi o amintire frumoasă peste ani și ani?

Idei de cadouri pentru mama

Cele mai inspirate idei de cadouri pentru mama ți le-am pregătit chiar noi. Așadar, dacă ești de părere că mama este o persoană pretențioasă de fel, să știi că atunci când vine vorba despre atenții și cadouri, mama se bucură de orice.

Însă onomastica ei ar trebui să fie cea mai importantă. Acesta este motivul pentru care ne dorim să-i oferi în dar un cadou frumos, un cadou din suflet pentru suflet. La ce ne-am gândit? Cadoul perfect pentru aceasta ar putea fi chiar o statuetă. O statuetă Înger Păzitor, care să o vegheze tot timpul. De asemenea, bucuria mamelor de multe ori constă în lucruri mici.

Ce spui despre o vază din cristal de Bohemia, perfectă pentru această ocazie? Sau să fie o icoană din argint? Indiferent ce ai alege din aceste sugestii făcute de noi, vei reuși să-i aduci un zâmbet sincer pe chip.

Idei de cadouri pentru soră

Sora ta nu s-a mulțumit niciodată cu daruri oarecare? Ei bine, alege să o surprinzi cu aceste idei cadouri pentru soră. Dacă unui cadou mic îi poate spune nu, cadourile din cristal, cu siguranță, o vor impresiona.

Pentru aceasta, așadar, alege un cadou complex. Optează pentru un set de pahare de apă, set de pahare de vin alb, set pahare de vin roșu sau chiar pentru o vază din cristal de Bohemia. Iar dacă vârsta acesteia este una mai înaintată, să știi că vei reuși să o surprinzi cu o icoană de argint, atent lucrată și finisată cu cea mai mare pricepere.

Idei de cadouri pentru profesoară

Pentru profesoare considerăm a fi o idee potrivită achiziționarea unui set de tacâmuri argintate made in Italy by Chinelli, o icoană de argint, fie cu Iisus Hristos, fie cu Îngerul Păzitor, sau chiar o statuetă Înger Păzitor.

Nu desconsidera nici celelalte icoane de argint disponibile pe site-ul nostru sau varietatea de crucifixuri.

Alege pentru persoana importantă din viața ta un cadou frumos. Un cadou dăruit din suflet, pentru unul dintre cele mai sincere suflete pe care le cunoști.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 200 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania