Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 300 RON!

idei cadou pentru cei dragi

Idei de cadouri: ce ai putea dărui celor dragi?

Uneori simți că ești lipsit de imaginație și nu știi ce anume să oferi drept cadou persoanei dragi din viața ta? Ți-am pregătit câteva idei de cadouri pe care sperăm să le primești cu brațele deschise. Ne-am gândit care ar fi cele mai potrivite cadouri pe care le-ai putea face, indiferent de ocazie. Am ajuns la o concluzie de care suntem mai mult decât mândri.

Cadouri din argint

Argintul este foarte apreciat, motiv pentru care nimeni nu va fi deranjat dacă va primi un cadou din argint. Printre cele mai populare cadouri din argint de pe site-ul nostru se numără crucile și crucifixele argintate, paharele din argint, ramele foto de argint, tacâmurile argintate, dar și icoanele din argint.

Cruci și crucifixe argintate

De ce cruci și crucifixe argintate? Pentru că odată intrate în posesia cuiva, acestea vor aduce pace, fiind un simbol creștin semnificativ, care nu ar trebui să lipsească din nici măcar o locuință.

Dacă consideri că un prieten de familie ar aprecia acest cadou, atunci nu ezita să-l achiziționezi. Cu siguranță va fi impresionat de faptul că te-ai gândit să îi faci cadou o cruce. Și nu orice cruce, ci una din argint – calitativă, impresionantă, aducătoare de pace.

Poți vizualiza toate modelele de cruci și crucifixe argintate aici: https://www.classgifts.ro/product-category/argintarie/cruci-si-crucifixe-argintate/

Pahare din argint

Paharele din argint au fost și vor rămâne un cadou sofisticat și rafinat, perfect nu doar pentru persoanele pe care le cunoști foarte bine, ci și pentru cele pe care le respecți. Chiar și partenerului tău de proiect sau șefului îi poți face cadou un set de pahare din argint.

Simbol al eleganței, paharele din argint sunt lucrate cu atenție și reprezintă, de fapt, un cadou de lux care poate fi dăruit oricui, indiferent de motivul care stă la baza cadoului. Magazinul nostru online deține o varietate de pahare argint. Se pot achiziționa seturi de pahare argint special create pentru aniversarea a 25 de ani de căsnicie, seturi de pahare vin sau chiar seturi de pahare pentru șampanie.

Poți vizualiza toate modelele de pahare din argint aici: https://www.classgifts.ro/product-category/argintarie/pahare-argint/

Rame foto de argint

Amintirile se păstrează cel mai bine în rame foto de argint! Suntem mai mult decât siguri de faptul că și tu ești de aceeași părere. Tocmai de aceea, nu vrem să ezităm a-ți spune că, într-adevăr, ramele foto de argint sunt o idee de cadou inspirată.

O ramă foto poate fi dăruită nu doar unui membru din familie, ci și iubitei sau colegilor cu care ai o relație mai strânsă. Fotografiile care reprezintă amintiri trebuie păstrate peste ani. Iar dacă nu în rame foto de calitate, atunci în ce?

Ramele foto din argint sunt calitative, rezistă în timp și pot fi puse oriunde în bibliotecă, în cameră sau în living. Îți punem la dispoziție o sumedenie de modele de rame foto din care poți alege. Nu trebuie să te limitezi la două-trei modele. Ai de unde alege!

Poți vizualiza toate modelele de rame foto din argint aici: https://www.classgifts.ro/product-category/argintarie/rame-foto-de-argint/

Tacâmuri argintate

Femeile sunt, în special, impresionate de tot ceea ce înseamnă tacâmuri argintate. La noi pe site găsești cele mai frumoase, dar și cele mai elegante seturi de tacâmuri din argint. Recunoaștem, chiar și noi ne declarăm cuceriți de eleganța pe care aceste seturi o emană.

Dacă ești în căutarea cadoului perfect pentru soția, mama sau soacra ta, atunci știi încă de pe acum cu ce să o surprinzi. Deși puțin mai costisitoare, investiția într-un astfel de set de tacâmuri argintate merită.

Poți vizualiza toate modelele de tacâmuri argintate aici: https://www.classgifts.ro/product-category/argintarie/tacamuri-argintate/

Icoane din argint

Icoana este fereastra spre Dumnezeu. Așa am fost învățați și asta ne place să credem pe tot parcursul vieții. De aici și importanța dăruirii unei icoane din argint persoanelor pe care le iubim sau le îndrăgim. În acest fel nu ne arătăm doar respectul, ci și aprecierea și dorința de bine pe care o nutrim pentru cei la care ne gândim.

Icoanele pot fi dăruite cadou oricui. Cei mai sensibili la astfel de daruri sunt, însă, părinții, bunicii, nașii sau cei care ne îndrumă de-a lungul vieții, învățându-ne să facem doar ceea ce este plăcut lui Dumnezeu.

Pentru persoane ca acestea, merită să ne sacrificăm din punct de vedere financiar și să achiziționăm o icoană din argint cu o semnificație deosebită.

Vizualizează toate modelele de icoane din argint aici https://www.classgifts.ro/product-category/icoane-de-argint/ și nu uita să o alegi pe cea care îți place cel mai mult.

Cadouri din Cristal Bohemia și sticlă cristalina (cristal fara plumb)

Nu vrem să trecem, de asemenea, cu vederea nici peste câteva idei de cadouri din Cristal Bohemia și sticlă. Excelăm când vine vorba despre produse din Cristal Bohemia și tocmai de aceea îți spunem ce anume ai putea lua în considerare.

Din această categorie poți alege spre a face cadou seturi de pahare din cristal, carafe și sticle din cristal, bomboniere, vaze și multe alte produse din Cristal Bohemia care merită atenția ta. Ți-am pregătit cadouri pentru fiecare buget în parte. Ca urmare, cu lejeritate vei găsi cel puțin un produs care să-ți placă și să-l poți dărui persoanei dragi. Vezi toata lista de produse aici: https://www.classgifts.ro/product-category/bohemia-cristal-si-sticla/

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 300 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania