Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 300 RON!

Icoane ortodoxe – icoane cu Familia Sfântă și alți sfinți

Nu întotdeauna suntem convinși că am găsit ceea ce ne doream să oferim părinților, prietenilor sau altor persoane dragi. Un cadou poate veni în orice formă, de la unul verbal și până la cel material, însă majoritatea dintre noi ne bucurăm să primim un cadou fizic. Cum ar fi dacă acest cadou ar lua forma unor frumoase icoane ortodoxe argintate?

Icoane ortodoxe – icoane de argint de dăruit părinților și bunicilor

            Mulți dintre noi avem amintiri plăcute cu privire la verile petrecute la țară, în preajma unor câmpuri înverzite și îmbrățișați de mireasma verii. Chipul ars de soare al bunicilor veniți de la câmp și bunica dornică să ne pregătească în cuptor plăcinta de mere preferată pentru a ne îndulci gurile.

În afară de astfel de amintiri, ne aducem aminte și de casa țărănească, ticsită cu obiecte vechi, printre care și icoane ortodoxe atârnate aproape în fiecare cameră. Fără să ne dăm seama, prezența icoanelor a fost mai mereu în viața noastră, iar amintirea bunicilor este strâns legată de aceste frumoase icoane.

Astăzi, icoanele au devenit un obiect de lux datorită varietății cu care acestea se prezintă la unele magazine de cadouri precum ClassGifts. Icoanele noastre sunt de argint sau cu foiță de aur și pot fi dăruite bunicilor dragi care ne-au învățat importanța deținerii unei icoane în casele noastre.

Idei cadouri barbati – icoane de argint cu imaginile sfinților și alte scene

            Icoanele au de cele mai multe ori drept personaje principale pe Maica Domnului și pruncul Iisus sau chiar toată familia sfântă alături de Iosif. Totuși, sunt o mulțime de icoane care îi înfățișează și pe alți sfinți care au jucat un rol important în răspândirea creștinismului și a apărării credincioșilor.

Dintre acești sfinți îl putem aminti pe Sfântul Nicolae, un sfânt preferat în rândul copiilor pentru darurile pe care acesta le aduce copiilor cuminți. Îl sărbătorim pe Sfântul Nicolae la data de 6 decembrie, iar copilașii abia așteaptă să se trezească dimineața pentru a afla dacă au fost copiii ascultători sau nu.

ClassGifts oferă icoane de argint cu acest sfânt îndrăgit în rame albe sau maronii și de diverse mărimi. Chipul blând al acestui sfânt este una dintre numeroasele idei de cadouri care pot fi dăruite și copilașilor pentru a le reaminti să fie cuminți pe tot parcursul anului.

Icoane ortodoxe

Idei cadouri femei – rame de argint pentru fotografii și amintiri memorabile

            Prea puține persoane se pot abține să nu fotografieze momente, evenimente sau persoane din viața lor fără să imprime câteva dintre ele și să le pună în ramă. În felul acesta, păstrăm vii momentele și persoanele din acele clipe și ne simțim mereu alături de ei chiar dacă au fost clipe trecătoare.

Magazinul de cadouri de lux ClassGifts vă oferă seturi întregi de rame foto de argint pe care le puteți folosi pentru uz personal pentru a vă înrăma amintirile. Ce poate fi mai frumos decât chipul mamei zâmbind alături de noi în dreapta patului într-o ramă de argint?

Dacă nu sunteți fani ai fotografiei, tot puteți achiziționa rame foto de argint pentru cineva din cercul vostru apropiat drept cadou. Nu trebuie neapărat ca dumneavoastră să păstrați fotografii cu alții, și ceilalți se pot bucura de fotografii cu obiecte și persoane importante pentru ei înrămate în ramele de la dumneavoastră!

ClassGifts – magazinul care îmbină tradiția și bunul gust

            Chiar dacă ClassGifts este un magazin care prezintă produse de lux, nu uităm de unde am plecat și apreciem chiar și cele mai simple obiecte decorative. Icoane ortodoxe cu Familia Sfântă sau alți sfinți importanți pot fi regăsiți pe paginile noastre alături de multe alte produse care combină tradiția cu bunul gust și rafinamentul.

Magazinul nostru online este prietenul tău cel mai bun în materie de cadouri sau obiecte decorative sau de uz personal pentru dumneavoastră. Deși ne bucurăm să dăruim altora indiferent de ocazia dată, considerăm că sunt momente când trebuie să luăm o pauză și să ne răsfățăm și propria persoană.

ClassGifts este magazinul online care oferă cadouri de lux ce pot fi dăruite persoanelor dragi sau să fie comandate pentru propria persoană. Atunci când dăruim lumea se mișcă în jurul nostru, iar ClassGifts se bucură să facă parte din această ecuație a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 300 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania