Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 200 RON!

cadouri pentru mama

Cele mai potrivite cadouri pentru mama de ziua ei

Nu se putea să nu abordăm și subiectul cadouri pentru mama. Însă care sunt cele mai potrivite cadouri pentru mama? Ce i-ar plăcea acesteia?

Știm că mamele, indiferent de cadoul pe care-l primesc, mereu își arată mulțumirea și admirația față de cel care i-a oferit cadou. Alege să-i faci și tu mamei un cadou frumos! Nu aștepta momentul potrivit! Pentru aceasta, fiecare zi poate fi un moment oportun de a-i aduce un zâmbet pe chip!

Ca urmare, de data aceasta ne-am gândit să împărțim aceste idei de cadouri în două părți: cadouri pentru mama sub 100 RON și cadouri scumpe pentru mama!

Alege cadoul pe care urmează să-l dăruiești mamei tale în funcție de bugetul disponibil! ClassGifts îți oferă șansa de a achiziționa chiar și cadouri ieftine! Iată la ce ne-am gândit pentru tine:

Cadouri potrivite pentru mama sub 100 RON

Statueta Îngerul Păzitor

Dispunem de o mulțime de modele de statuete Îngerul Păzitor, special aduse pe site-ul nostru pentru a fi achiziționate de către cei care doresc să facă un cadou inspirat. Iar pe lângă faptul că o astfel de idee de cadou este o idee bună, este și ieftin să cumperi o statuetă Îngerul Păzitor.

Alege modelul care-ți place cel mai mult și nu uita să-i faci mamei tale o bucurie. Fără vreun motiv anume!

Vază de cristal Bohemia

Chiar dacă vazele din cristal Bohemia sunt de obicei scumpe, pe site-ul nostru le găsești la super preț. Profită de șansa pe care ți-o oferim și oferă-i mamei tale un cadou frumos, elegant și rafinat.

Vazele se numără printre cele mai inspirate idei de cadouri. De ce să nu-i dăruiești mamei tale o vază din cristal de Bohemia? Te asigurăm că te va întreba de unde ai cumpărat-o!

Vază ceramică Grecia

Dacă ești de părere că vazele din cristal de Bohemia nu sunt potrivite și mamei tale îi plac cadourile antice, atunci optează pentru alt cadou. Ia în considerare modelele de vaze ceramice Grecia pe care le punem la dispoziția publicului nostru.

Prețul unei vaze de acest fel este sub calitatea pe care vaza o are. Să nu mai vorbim despre cromatică și design. Cu siguranță îți vei impresiona mama cu acest cadou!

Cadouri pentru mama scumpe

Ne place să-ți vorbim despre produsele noastre. Acesta este motivul pentru care nu putem omite nici cadourile scumpe pe care le poți oferi mamei tale.

Set argintat de cafea

Seturile argintate de cafea sunt cadourile cu care nu poți da greș. Sunt preferatele femeilor, iar orice femeie care primește un astfel de set se poate considera norocoasă.

Îți punem la dispoziție seturi de cafea Espresso elegante și argintate pe care le poți achiziționa la prețuri competitive. Mama ta nu doar că va fi încântată să dețină un set argintat de cafea. Îți va mulțumi mereu și se va mândri cu setul pe care copilul său i l-a achiziționat.

Icoană de argint Îngerul Păzitor

O altă variantă, mult mai costisitoare decât statueta Îngerul Păzitor, este icoana de argint Îngerul Păzitor. Așadar, dacă ești de părere că o statuetă este prea puțin, optează pentru o icoană!

În orice casă ar trebui să se afle icoana Îngerul Păzitor. Cu atât mai mult în casa mamei tale, casa în care ai crescut!

Bol din cristal de Bohemia

Nu achiziționa doar un bol din cristal de Bohemia! Alege să adaugi în coșul virtual mai multe! Tocmai pentru că nu sunt atât de scumpe, poți cumpăra trei sau chiar cinci boluri. Tu alegi numărul! Noi putem doar să-ți spunem că nu poți da greș niciodată cu niște boluri. Și nu orice boluri, ci boluri din cristal de Bohemia!

Aruncă o privire și peste bolurile argintate și cele mediu argintate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 200 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania