Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 200 RON!

Cadouri practice de cununie sau de nuntă

Se apropie nunta celor mai buni prieteni? Dacă nu ai nicio idee cu privire la ce le-ai putea dărui, ia aminte la ideile noastre de cadouri practice de cununie sau de nuntă. Am pregătit pentru tine o serie de cadouri speciale. Nu am exagerat ca preț, ci ne-am gândit care ar putea fi unele dintre cele mai accesibile cadouri de pe site-ul nostru.

Ce a ieșit? Citește mai departe pentru a descoperi! Suntem curioși care dintre aceste cadouri de nuntă, cadouri de cununie ți se par cele mai frumoase.

Cele mai frumoase cadouri practice cununie/nuntă

În lista cu cele mai frumoase cadouri practice de cununie/nuntă aleasă de noi ne-am gândit să includem câteva seturi de produse de calitate, dar și durabile pentru a fi alături multă vreme de cei cărora le vom oferi.

Pahare apă cristal de Bohemia

Primele pe lista noastră sunt paharele apă cristal de Bohemia. Un set de pahare de apă este un cadou practic, care poate fi folosit oricând. De asemenea, tot ceea ce este din cristal de Bohemia se păstrează în timp.

Poți oricând surprinde cu un set de pahare de apă, mai ales dacă este din cristal de Bohemia. Cristalul este un material nobil, paharele produse din acesta sunt de o claritate excepțională, foarte plăcute atât ochiului, cât și la atingere. Datorită acestor caracteristici paharele de apă din cristal de Bohemia sunt potrivite evenimentelor speciale, dar pot fi folosite și la o cină festivă în doi, pentru noua familie.

Ce spui, este această idee una inspirată?

Cești din cristal de Bohemia

Dacă am menționat paharele de apă, nu aveam cum să trecem cu privirea peste seturile de cești din cristal de Bohemia. Cadou practic, dar și elegant și rafinat, setul de 6 pahare cești este o idee deosebită de cadou pe care o poți lua în calcul oricând.

Suntem mai mult decât bucuroși să te anunțăm că nu îți trebuie un buget mare pentru a putea achiziționa un cadou ca acesta. Seturile de cești de cafea sau ceai se pot comanda într-o varietate mare și conțin mai multe piese, respectiv sunt produse atât din cristal, cât și din ceramică sau sunt piese argintate, aurite.

Boluri din cristal de Bohemia

Nu am exagerat când am spus că produsele din cristal de Bohemia sunt preferatele noastre și a clienților deja existenți. Acesta este și motivul pentru care nu ne putem abține din a-ți recomanda bolurile din cristal de Bohemia.

Deși o idee aparent banală de cadouri pentru nuntă, în final se poate dovedi a fi una dintre cele mai inspirate. Asta pentru vă, pe ClassGifts, nu-ți punem la dispoziție posibilitatea de a achiziționa doar un bol cristal. Toate cadourile gândite de noi sunt în seturi. La fel ca și cele pe care le vom menționa mai târziu.

Pahare șampanie pentru miri

Potrivite pentru a începe un nou capitol în viață, paharele șampanie pentru miri se numără printre unele dintre cele mai achiziționate produse cu ocazia nunții sau cununiei. Elegante, lucrare cu cea mai mare atenție la detalii, paharele șampanie pentru miri de argint au la bază inserții frumoase, cărora nu le poți rămâne imun.

Printre acestea se numără și câteva detalii de top, precum verighetele. De ce să cauți în altă parte cadoul perfect, când acesta se află la doar un click distanță?

Pahare șampanie din cristal de Bohemia

Cu design total diferit, dar aceeași calitate, paharele șampanie din cristal de Bohemia vor rămâne și ele în topul preferințelor clienților. Sunt cadoul la care te gândești cel mai repede. Ba mai mult, frecvența achiziționării acestora se datorează și prețurilor care sunt foarte bune.

Chiar și cei care sunt pe ultima sută de metri și nu au achiziționat încă nimic pot opta pentru un set pahare șampanie din cristal de Bohemia. Setul conține 6 pahare, constituind, așadar, un cadou de nuntă complex.

Seturi argintate de cafea

Când vrei să impresionezi, achiziționezi un set argintat de cafea. Voluminos, lucrat cu atenție, un set argintat de cafea este o idee mai mult decât bună de cadou pentru nuntă. Este idee de cadou perfectă, pentru care pot opta toți cei care nu știu ce cadou să facă proaspeților logodiți/căsătoriți.

Chiar dacă prețul unui astfel de set este ridicat, calitatea își spune cuvântul și compensează suma investită. Ai încredere în produsele pe care le găsești pe ClassGifts. Ai încredere în ceea ce îți oferim și îți recomandăm.

Experiența pe piața produselor din cristal și argint ne permite să ne impunem și să împărtășim cu vizitatorii site-ul nostru cunoștințele pe care le deținem.

Așadar, dacă se apropie cununia sau nunta celor mai buni prieteni, nu ezita să iei în calcul seturile argintate de cafea pe care le avem în stoc. Sau de ce nu, seturile din ceramică grecească, originare din Grecia. Spre deosebire de seturile pentru cafea argintate, acestea sunt lucrate handmade, de meșteri cu îndemânare și cunoștințe aprofundate.

Seturi argintate ceai

Dacă tot sunteți cei mai buni prieteni, cu siguranță, știi care este băutura de top pentru ei. Să fie ceaiul? În cazul în care ceaiul este cel pe care-l consumă cel mai des, îți venim în ajutor spunându-ți ce să alegi. Soluția? Un set argintat de ceai.

Mai mult decât un cadou inspirat. Un cadou cu care nu poți da greș! Un cadou de lux, care nu poate fi refuzat pe către nimeni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 200 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania