Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 200 RON!

Cadouri deosebite pentru bărbați

Ai nevoie de idei de cadouri deosebite pentru bărbați? Nu știm cui vrei să-i faci o bucurie, însă suntem pregătiți să-ți întindem o mână de ajutor. În acest sens, îți vom oferi șansa de a afla care sunt, din punctul nostru de vedere, cadourile deosebite peste care nu ar trebui să treci cu privirea.

Cadouri deosebite pentru coleg și prieten

Se apropie onomastica celui mai bun coleg și prieten? Chiar dacă mai ai doar câteva zile la dispoziție pentru a te gândi la un cadou frumos, nu-ți face griji. ClassGifts livrează toate produsele foarte repede, prin curier, până la ușa ta.

Însă ce poți alege pentru colegul tău, care este o adevărată sursă de inspirație pentru tine? Ne-am gândit la ceva sofisticat. Ne-am gândit că s-ar bucura dacă ar primi un set pahare Whisky. Făcând parte din categoria cadourilor din cristal de Bohemia, un set de pahare chiar poate salva situația.

Iar pe lângă faptul că vei achiziționa un set pahare ca acesta, nu uita nici de o sticlă de Whisky. Dacă îi predai cadoul acasă, făcându-i o vizită, există probabilitatea ca prietenul și colegul tău prea bun să te invite la un pahar de Whisky.

Considerăm paharele pentru Whisky ca fiind o idee inspirată, dar și bine gândită de cadou pentru bărbați. Tu ce părere ai?

Cadouri deosebite pentru șef

Ai o relație specială de amiciție cu șeful tău? Ei bine, dacă se apropie onomastica acestuia, nu rata șansa de a-l surprinde pe șeful tău cu un cadou superb. În categoria de cadouri deosebite pentru șef avem disponibile pe site-ul nostru pahare de vin roșu, dar și pahare de vin alb.

Paharele pentru vin roșu și paharele pentru vin alb sunt din cristal de Bohemia, ceea ce le transformă într-un cadou complex. Orice bărbat merită un set de pahare de vin roșu sau un set de pahare de vin alb de calitate.

De ce să nu alegi un set de astfel de pahare chiar pentru șeful tău? Știm că este o persoană pretențioasă, motiv pentru care ne-am îndreptat spre această categorie de produse, și nu spre altceva.

Nu ai cum să dai greș dacă optezi pentru un cadou precum acesta. Iar pentru a adăuga o notă specială cadoului, nu uita nici de sticlă de vin roșu sau alb. În funcție de setul de pahare pe care-l consideri potrivit pentru șeful tău, alege, mai apoi, și sticla de vin care să-l completeze perfect.

Cadouri deosebite pentru soț

O idee de cadou deosebită pentru soțul tău? Ne-am gândit și am ajuns la concluzia că cel mai potrivit cadou ar putea fi chiar o ramă foto din argint. Cadouri de lux, ramele foto din argint pot reprezenta cadoul perfect pentru persoana pe care o iubești atât de mult.

Alege o astfel de ramă foto și nu uita să-i atașezi o fotografie cu voi doi. La noi pe site găsești o mulțime de modele rame foto, printre care și rame foto 25 de ani de la căsătorie sau 50 de ani de la căsătorie.

Dacă se apropie nunta de argint sau nunta de aur, nu ezita să iei în calcul acest cadou. Sau te poți îndrepta spre alte produse de pe site, precum pahare de șampanie. Iar dacă bugetul îți permite, poți alege să-l surprinzi nu doar cu o ramă foto, ci și cu un set deosebit de pahare. Chiar dacă trebuie să faci un efort financiar mai mare, noi credem că merită.

Peste ani și ani vă veți aduce aminte, împreună, de această zi specială.

Cadouri deosebite pentru tata

Când trebuie să ne gândim la idei de cadouri deosebite pentru tata, primul lucru care ne vine în minte este icoana. Așadar, ce părere ai, este icoana o idee potrivită de cadou pentru tatăl tău?

Depinde foarte mult de vârsta pe care acesta o are. Dacă are peste 50 de ani, mai mult decât sigur, un astfel de cadou îl va încânta. Iar dacă este puțin mai tânăr, optează pentru un set pahare din cristal pentru Whisky.

Vei reuși să-l impresionezi, dar și să-i furi un zâmbet sincer! Paharele pentru Whisky vor rămâne mereu o idee de cadou inspirată. Spunem asta, deoarece poți opta fie pentru pahare scumpe, fie pentru pahare ieftine.

În funcție de bugetul pe care îl ai alocat în această direcție, poți achiziționa paharele cele mai potrivite. Nu te îndoi, însă, de calitate. Calitatea cristalelor noastre este mai presus decât prețul. De asta te vei convinge în momentul în care vei avea oportunitatea de a folosi paharele. Căci deși pentru tatăl tău, acesta mai mult decât sigur că te va invita la un pahar de Whisky. Să savurați împreună una dintre cele mai sofisticate băuturi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 200 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania