Bine Ai Venit! Suntem Aici: 0733 540 619

Livrare gratuită la comenzi mai mari de 200 RON!

Bărbați peste 40 de ani: care ar fi cadoul ideal?

De ce să te întrebi care ar fi cadoul ideal pentru bărbații de peste 40 de ani, când noi îți putem oferi răspunsul? Știm că este destul de greu să te decizi asupra unui cadou, mai ales când vrei ca acesta să fie o alegere inspirată. Însă chiar dacă pare greu să faci un cadou potrivit unui bărbat, nu este chiar așa.

Spre deosebire de femei, bărbații sunt mult mai ușor de impresionat. Tocmai de aceea, tatăl tău, de exemplu, se va bucura de orice cadou îi vei oferi. Nu are relevanță pentru aceasta că a fost un cadou scump sau a fost un cadou ieftin. Tatăl tău îl va primi cu tot același drag, știind că vine din partea unei persoane la care ține foarte mult.

Iată la ce idei de cadouri ne-am gândit, idei de cadouri potrivite pentru bărbații de peste 40 de ani:

Pahare vin roșu

Sunt paharele de vin roșu o idee de cadou ideală? Din punctul nostru de vedere, un set de pahare de vin roșu este mai mult decât potrivit. Este un cadou complex, care nu necesită achiziția altor obiecte pe lângă. Iar dacă optezi pentru un set de pahare pentru vin roșu, o să primești setul împachetat frumos, gata pentru a-l oferi în dar.

Există foarte mulți bărbați care, indiferent de vârstă, se bucură de degustarea vinului. Însă vinul nu are același gust atunci când îl deguști dintr-un pahar obișnuit. Tocmai pentru asta au fost gândite paharele de vin roșu. Pentru a oferi iubitorilor, ocazia de a degusta vinul, așa cum se cuvine.

Pahare șampanie

Orice bărbat, indiferent de vârstă, merită un set de pahare de șampanie de calitate! Paharele pentru șampanie pot fi un cadou cu care să surprinzi chiar și un bărbat pretențios. Pe site-ul nostru găsești doar seturi de pahare șampanie de calitate, multe dintre acestea made by Chinelli. Un brand recunoscut, care nu trebuie să-ți scape din vizor.

Mai mult decât atât, paharele pentru șampanie pot fi dăruite nu doar tatălui tău, ci și socrului, profesorului care te-a învățat atât de multe sau unui prieten care a împlinit o frumoasă vârstă. Un set de pahare de șampanie este cadoul cu care nu ai cum să dai greș. Chiar și soțul tău se va bucura de un astfel de set. Asta cu atât mai mult cu cât urmează să serbați împreună ani importanți de la primul “te iubesc”.

Încălzitor cognac din argint

Produsele din argint sunt din ce în ce mai căutate și mai apreciate. La fel se întâmplă și cu încălzitoarele de cognac din argint. Un cadou ideal pentru bărbatul din viața fiecăruia, încălzitorul pentru cognac din argint este, într-adevăr, un dar excepțional.

Este un cadou de lux. Rafinamentul, finețea și eleganța încălzitorului nu se compară cu nimic. Este printre produsele care, odată achiziționate și dăruite, nu are cum să nu impresioneze.

Indiferent dacă ai un buget modest sau mare, noi te așteptăm pe site-ul nostru. Trebuie neapărat să intri în posesia unui model de încălzitor de cognac din argint! Dacă nu-l dorești pentru tine, alege să-l oferi celei mai importante persoane din viața ta.

Crede-ne când îți spunem că merită tot efortul financiar, doar pentru a vedea bucuria de pe chipul celui căruia ai ales să i-l oferi.

Pahare Whisky

Nu contează vârsta! Poate să fie de 40 sau chiar 50. Cu un set de pahare de Whisky nu vei da niciodată greș. Asta cu atât mai mult cu cât Whisky-ul este consumat tot mai mult de către persoanele care trec pragul de 40 de ani.

Dacă încă nu te-ai hotărât asupra cadoului pe care vrei să-l oferi tatălui, socrului, colegului sau chiar profesorului tău, optează pentru un set de pahare de Whisky. Te asigurăm de faptul că vei impresiona prin prisma acestuia. Ba mai mult, persoana sărbătorită se va bucura enorm de cadoul pe care tocmai l-a primit.

Carafe din cristal de Bohemia

De ce să nu iei în calcul oferta noastră de carafe din cristal de Bohemia? Carafele din cristal sunt o idee de cadou perfectă. Nu trebuie să cunoști foarte bine persoana căruia urmează să-i faci un cadou. Toate produsele din cristal de Bohemia sunt apreciate. Asta pentru că ele emană eleganță și rafinament și denotă atenție la detalii.

Carafele au prețuri accesibile, ceea ce nu te va pune în dificultate. Persoana sărbătorită, viitoare posesoare a unei carafe elegante, se va folosi numaidecât de aceasta. Pentru a-și întâmpina oaspeții, printre care, cel mai sigur, te vei număra și tu.

Doar gândește-te cât de multă bucurie îți va aduce momentul în care vei observa că darul tău chiar a fost bine primit. Aceste idei de cadouri practice sunt potrivite tuturor sărbătoriților de gen masculin.

Alege să-l surprinzi pe cel din viața ta cu cele mai frumoase cadouri, chiar de pe ClassGifts: shop cadouri de lux, cadouri din argint și cristal.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Transport Gratuit

Pentru comenzi de peste 200 RON

Posibilitate de retur

in 14 zile conform condiţii

Garanţie

Oferită în condiţiile legii

Plată 100% Securizată

Prin Mobilpay Romania